• 瀏覽: 11,460
  • 回覆: 33
+3
蔡英文證實有美軍於台灣進行訓練台灣的蔡英文總統接受美國有線電視新聞網專訪,證實有美軍在台灣進行訓練,成為197

蔡婆婆玩火自焚,全台灣市民一齊陪葬,值得嗎? 😷

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news2/china/2415340

引用:
原帖由 green2016 於 2021-10-28 12:19 PM 發表
蔡英文證實有美軍於台灣進行訓練台灣的蔡英文總統接受美國有線電視新聞網專訪,證實有美軍在台灣進行訓練,成為197

https://stream.881903.com/public/0f62c84cbafdf7882e5acb9743b05387/2021/10/fcc0f272b45778bc1f9965aafc77a6d6.jpg

新聞來源連 ...
想持住老尾撐腰正名台灣獨立,老實講呢招確係令阿爺頭痕

菜婆想開戰就直接做就得,放過台妹就得

欲蓋彌彰 !

不認不認還須認 ...   

引用:
原帖由 貴貴大世界 於 2021-10-28 12:27 PM 發表

阿爺攻打台灣,老尾根本唔會出手,老尾從未贏過中國,依家更加唔會出手,台灣省死 L 硬 😷

引用:
原帖由 貴貴大世界 於 2021-10-28 12:27 PM 發表

沒事兒!
沒事兒!

訓練而已!!又不是駐軍!

引用:
原帖由 green2016 於 2021-10-28 12:37 PM 發表

阿爺攻打台灣,老尾根本唔會出手,老尾從未贏過中國,依家更加唔會出手,台灣省死 L 硬 😷
而家老尾同蔡婆娘睇死阿爺唔敢開戰

阿富汗軍訓練左20年戰力如何

無事嘅
做中國人最重要唔好玻璃心
唔玻璃心
等習主席有時間慢慢處理就好

引用:
原帖由 green2016 於 2021-10-28 12:37 PM 發表

老尾同佢盟友就係想中國出手有藉口制栽中國

老美幫手防守覺冇乜可能,家下做防守方根本係靶來
老美都有訓練阿富汗D兵,但有眼見

引用:
原帖由 green2016 於 2021-10-28 12:19 PM 發表

https://stream.881903.com/public/0f62c84cbafdf7882e5acb9743b05387/2021/10/fcc0f272b45778bc1f9965aafc77a6d6.jpg

新聞來源連 ...
蔡英文似乎係想賭上全台灣人來迫美國正面表態係咪會武裝撐台

老尾撐台灣

2300萬台灣同胞被蔡英文蹂躪於掌心之中!!!對內對外無一良政善治!!!試問民進黨及蔡英文為台灣人做過什麼???

一定不能讓蔡英文遺禍台灣!!!用選票向蔡英文説🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♀️ 如果國民黨要贏一定要説話句句鏗鏘到肉在人心中激起漣漪(好似柯文哲一樣)!!!

四個同意
還我真民意

四個同意
捍衛光明健康公平環保台灣

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-28 12:42 發表
阿富汗軍訓練左20年戰力如何
冇鞋挽屐走, 會喺台灣省再一次上演.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]