• 瀏覽: 5,297
  • 回覆: 39
+2
食花生

隻保險雞起到底未

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-10-28 01:27 PM 發表

最近新聞久不久就發生一野情變強姦,世界變咗啲女食完發爛渣告人,避之則吉
拍片,錄音自保。

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-10-28 04:42 PM 發表
隻保險雞起到底未
如果有人知道,麻煩通知鄉土百姓!

引用:
原帖由 pp49pp 於 2021-10-28 08:46 PM 發表

拍片,錄音自保。
免費的最貴, 就算告唔入你都嚇餐死, 使一大筆律師費,朋友圈子傳開去仲邊有面。

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-10-28 04:42 PM 發表
隻保險雞起到底未
有都要等單案判咗先得,強姦案有法庭保護令唔出得街。

引用:
原帖由 kof2002um 於 2021-10-28 10:38 PM 發表

免費的最貴, 就算告唔入你都嚇餐死, 使一大筆律師費,朋友圈子傳開去仲邊有面。
被告好似係自行辯護

去勞工處告佢

今次呢單嘢真係難為正邪定分界

男唔係好人, 女又係賤人

真係姦鬥奸

引用:
原帖由 煙民阿媽生賤種. 於 2021-10-28 01:47 AM 發表
聲稱有意投保的37歲男子涉在家中,涉趁29歲女保險經紀酒後神志不清強姦她,事後女經紀體內驗出安眠藥。男子今(27日)於高等法院自辯稱,經紀曾表示若他買年金基金就「做咩都得」,惟他沒答應,他稱兩人性交時均清醒,對方沒有反抗,他擔心遭對方威脅而偷拍牀上片段。

https://fs.mingpao.com/ins/20211027/s00001/8612bb4c00a1ddf16afc4889e3d3ddb3.jpg ...
老千計狀元才,鮑魚夾棍有水有米青

兩條友都唔係好人,你虞我詐,應告埋佢地浪費警力濫用公帑

引用:
原帖由 kof2002um 於 2021-10-28 10:41 PM 發表

有都要等單案判咗先得,強姦案有法庭保護令唔出得街。
所以大趨勢係男人扑野一定要拍片
唔係俾人任屈任砌
自己開名身敗名裂條女仲有得受法庭保護

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-10-29 12:25 AM 發表

所以大趨勢係男人扑野一定要拍片
唔係俾人任屈任砌
自己開名身敗名裂條女仲有得受法庭保護
誣告必須嚴懲!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-10-28 09:23 AM 發表

條仔若無諗住上完床就唔簽走人,又何需拍片(條仔曾問x,唔怕客人上完床唔簽咩?x答有方法令佢地簽)?若被告肯簽保單,條女又點會誣告佢強姦,條女想自找麻煩?
條女話簽一單唔夠,屌完仲要俾十萬蚊點?

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2021-10-29 10:55 AM 發表

條女話簽一單唔夠,屌完仲要俾十萬蚊點?
大家段古嚟討論,都係睇法庭點判吧!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]