• 瀏覽: 83,848
  • 回覆: 429
  • 追帖: 2
+10
天水圍發生一宗離奇傷人案,今日(27日)下午3時許,一輛的士駛至天水圍醫院對開,司機報稱車上有一對男女打架,警方到場後發現女事主受傷昏迷、頭部有約2至3厘米傷口,她立即被送往急症室搶救,警方將該名32歲男子以涉嫌「襲擊致造成身體傷害」拘捕。便衣探員到場正調查事件成因及兩人關係。
現場消息指,被捕男子事發前於元朗一時鐘酒店登上的士前往天水圍,其間女事主突然追上並登上的士,兩人於的士上發生爭執繼而動手,女子被拳打至頭部流血,的士司機見其傷勢嚴重於是駕車前往醫院,警方接報到場拘捕該名32歲姓李男子,而24歲女事主則被送入醫院搶救,其間一度昏迷,及後回復清醒送轉屯門醫院救治。據悉,案中男女為情侶關係,近日有感情糾紛,有人懷疑因為「戴綠帽」而動粗。

條女唔係去時鐘酒店服侍手足嘛???

都講咗, 而家的港女真係, 要娶佢地就諗諗囉

建議有心結婚的去發展大灣區好過!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/693807/情侶搭的士離開時鐘酒店-途中爭執24歲女被打一度昏迷-男友被捕

如果男的真係去教訓潘金蓮, 又唔衰得晒喎, 但幾時去教訓西門慶呢

條女偷食,飛咗佢咪算囉,又唔係老婆,使乜咁勞氣打佢。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-10-28 12:57 AM 發表
條女偷食,飛咗佢咪算囉,又唔係老婆,使乜咁勞氣打佢。
打者愛也嘛, 明0既

條女得24碎就朝秦暮楚, 要返都遲早完

青春少女想試多新野都犯法?

臭雞浸豬籠

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-28 12:17 AM 發表
天水圍發生一宗離奇傷人案,今日(27日)下午3時許,一輛的士駛至天水圍醫院對開,司機報稱車上有一對男女打架,警方到場後發現女事主受傷昏迷、頭部有約2至3厘米傷口,她立即被送往急症室搶救,警方將該名32歲男子以涉嫌「襲擊致造成身體傷害」拘捕。便衣探員到場正調查事件成因及兩人關係。
現場消息指,被捕男子事發前於元朗一時鐘酒店登上的士前往天水圍,其間女事主突然追上並登上的士,兩人於的士上發生爭執繼而動手 ...
駛唔駛想打死個女仔呀,只係情侶又唔係夫妻,合則來不合則去,條仆街人渣廢物狗男,只係識去欺負弱者,等坐監啦,唔死都無 L 用 😷

價錢不對

引用:
原帖由 green2016 於 2021-10-28 05:52 AM 發表

駛唔駛想打死個女仔呀,只係情侶又唔係夫妻,合則來不合則去,條仆街人渣廢物狗男,只係識去欺負弱者,等坐監啦,唔死都無 L 用 😷
條仔自已決定囉
如果佢唔愛條女, 又怎會咁緊
相反條女四維做天使去慰安義士都任由佢的, 呢D係叫馬伕, 唔係叫男朋友!

而條女竟可以同條仔好完, 但又轉頭同第個上床, 呢D都係叫人渣!

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-10-28 05:45 AM 發表
岩岩去完時鐘都打架?
條仔好大機會性能力有問題
亦可能去時鐘酒店捉姦後, 所以憤然離開上的士

唔知幾時, 香港的女生圈變了文化, 不少都吹噓收多D靚做兵

所以, 港女開始已是非首選做老婆的考慮
相反, 國內的遇到真心的機會是大好多

似終國內的德行教育比香港好

已經插完人一鑊,出到嚟仲要打人

根據黃絲狗理論,愛香港先至打爛晒啲嘢,條仔根本好愛條女。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-28 12:17 AM 發表
現場消息指,被捕男子事發前於元朗一時鐘酒店登上的士前往天水圍,其間女事主突然追上並登上的士,兩人於的士上發生爭執繼而動手 ...
俾男友捉正同其他人開房?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]