• 瀏覽: 84,239
  • 回覆: 429
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-28 12:17 AM 發表
天水圍發生一宗離奇傷人案,今日(27日)下午3時許,一輛的士駛至天水圍醫院對開,司機報稱車上有一對男女打架,警方到場後發現女事主受傷昏迷、頭部有約2至3厘米傷口,她立即被送往急症室搶救,警方將該名32歲男子以涉嫌「襲擊致造成身體傷害」拘捕。便衣探員到場正調查事件成因及兩人關係。
現場消息指,被捕男子事發前於元朗一時鐘酒店登上的士前往天水圍,其間女事主突然追上並登上的士,兩人於的士上發生爭執繼而動手 ...
又係天水圍🤔

日日都有男人加入做胃仙U?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-28 12:17 AM 發表
天水圍發生一宗離奇傷人案,今日(27日)下午3時許,一輛的士駛至天水圍醫院對開,司機報稱車上有一對男女打架,警方到場後發現女事主受傷昏迷、頭部有約2至3厘米傷口,她立即被送往急症室搶救,警方將該名32歲男子以涉嫌「襲擊致造成身體傷害」拘捕。便衣探員到場正調查事件成因及兩人關係。
現場消息指,被捕男子事發前於元朗一時鐘酒店登上的士前往天水圍,其間女事主突然追上並登上的士,兩人於的士上發生爭執繼而動手 ...
綠帽唔怕帶最緊要除得快有。

娼業聚安調查科請跟進

新聞寫得咁差,完全唔明講咩

引用:
原帖由 ATA0075 於 2021-10-28 07:05 AM 發表
價錢不對
商業糾紛?

陰公

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-28 12:18 AM 發表
如果男的真係去教訓潘金蓮, 又唔衰得晒喎, 但幾時去教訓西門慶呢
食完就閃啦。仲追尋個頭綠唔綠?
搞到郁手打條女。隨時被控傷人罪,
真係笨七加個 ring。

咁樣要坐監,何必呢

引用:
原帖由 國安家安民安 於 2021-10-28 04:57 AM 發表
臭雞浸豬籠
而家蕩女俾扑濕頭,某程度都大快人心

淫賤被打喎

個故事推測好明顯係條仔一直跟住條女,
然後見佢同第2條仔上左酒店爆房, 然後憤然離去上左的士.
咁既女, 簡直不知所謂, 唔要都罷啦.

交易糾紛。

條女偷食,飛咗佢咪算囉...

中出即飛

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2021-10-28 09:27 AM 發表
日日都有男人加入做胃仙U?

https://cdn.discuss.com.hk/t/b1532e/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_211028/20211028_6f48b692494797e92126y0Hmo452wSFv.jpg
兄台!你呢句怎解?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]