• 瀏覽: 9,306
  • 回覆: 46
緩交同妓女有乜分別?

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-10-27 03:29 PM 發表
緩交同妓女有乜分別?
冇分別

做雞名字難聽d,緩交個名好聽d,收費都會高d

引用:
原帖由 焦急地獄水樽 於 2021-10-27 03:28 PM 發表
29歲女保險經紀三年前在男客戶家中傾談購保險事宜時,疑喝完涉被下藥的啤酒後被姦。男客戶否認一項強姦罪,案件今於高等法院續審,男被告今自辯稱,2015年女事主X透過WeChat中「附近的人」功能向被告打招呼,問被告有沒有興趣找援交,並表示收費為3500元。

https://media-proc.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/2021/10/facebook_704x369__2021102712074616588.jpg
$3500中出

引用:
原帖由 焦急地獄水樽 於 2021-10-27 03:28 PM 發表
29歲女保險經紀三年前在男客戶家中傾談購保險事宜時,疑喝完涉被下藥的啤酒後被姦。男客戶否認一項強姦罪,案件今於高等法院續審,男被告今自辯稱,2015年女事主X透過WeChat中「附近的人」功能向被告打招呼,問被告有沒有興趣找援交,並表示收費為3500元。

https://media-proc.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/2021/10/facebook_704x369__2021102712074616588.jpg
有冇微信留言紀錄先?

被告梗係樣樣推去事主自動同意.
但係最有問題是事主被落藥強姦...被告如何解釋是否有落藥?

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-10-27 03:29 PM 發表
緩交同妓女有乜分別?
一單還一單。佢今次擺明呃西屌。條女只是明買明賣,道德有問題。但條仔屌完反口唔簽,仲預先拍片護身,根本有預謀屌完唔簽單!

引用:
原帖由 123火車頭 於 2021-10-27 03:40 PM 發表

冇分別

做雞名字難聽d,緩交個名好聽d,收費都會高d
雖然兩個都係西人,但我較為同情女方。因為若條友守承諾,女方亦唔會誣告強姦。男方預先偷怕,擺明已經諗住扑完唔簽單。

我食天使免費

引用:
緩交同妓女有乜分別?
同公關都有分別啦
分別係寫法不同
做的交接係冇差別

引用:
緩交同妓女有乜分別?
冇分別,都係俾人吉,高級雞黎姐。

女既食安眠藥告迷姦,男既錄影兩手準備,肯定兩個都呃唔少人唔系第一次,根本兩個都唔底可憐

引用:
原帖由 滴滴更新 於 2021-10-27 07:22 PM 發表
女既食安眠藥告迷姦,男既錄影兩手準備,肯定兩個都呃唔少人唔系第一次,根本兩個都唔底可憐
條女唔係好人我認同,但佢都係用身體換保單啫!但條仔擺明呃西屌。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]