• 瀏覽: 30,061
  • 回覆: 117
  • 追帖: 1
+3
 你滷味真係全方位妖魔的國度

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-10-27 01:34 PM 發表

尾國佬奧運禁晒其他國家選手參賽咪可拎晒d金銀銅牌
如果係美國舉辦奧運,你估美國做唔出手吖.

其他運動層面都係
例如籃球
只要美國籃球一哥受威脅
拎唔到金牌或世錦賽
nba遲早都會禁止他國球員註冊

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-27 01:41 PM 發表

加個自爆裝置。
幾多日內唔報到就爆。
成魔之美國佬乜嘢都做得出!

唔去尾國仲好,生得咁靚,班狗太有性會出事

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2021-10-27 01:34 PM 發表

依幾年美國喺奧運重可以保持強勢咪就係打壓俄羅斯得返嚟囉
冇咗俄羅斯爭少咗美國好多田徑金牌

呢度點解咁多人對美國內政指手劃腳?

引用:

🤣🤣🤣

引用:
原帖由 andyy85 於 2021-10-27 01:44 PM 發表

美國一向都係靠打壓對手繼續保持領先架啦
而家佢有領先咩🤭🤭 窮到全世界都知啦

老美全球打家劫舍已成常態,目的只係想繼續扮大佬 可惜低調的祖國已經拋離佢幾條街

尾國有金執😍

那之後奧委會係咪要考慮作為主辦國的問題,因曾禁外國運動員進境

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-10-27 01:29 PM 發表
「今日俄羅斯」10月21日報道,俄羅斯18歲女車手辛多科娃(Ira Sidorkova)今年前往美國奧斯丁參加比賽的計劃泡湯了,她的簽證申請被卡在面試階段,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211027/529965272140877824938046.jpeg/w8pXu2WeCzWPedh6GGmT-C0crK_CUF8tiAy6FYgMuhU?v=w1280r16_9
美國狗西招數層出不窮,移民去美國的手足好玩啦

點解佢D皮膚唔係白色既?

引用:
原帖由 木伽四點 於 2021-10-27 01:49 PM 發表
尾國真系甘吸引
埸賽車在美國舉行,車手唔到美國怎樣可以比賽?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]