• 瀏覽: 7,243
  • 回覆: 49
警方於今年8月接獲一名23歲女子報案,指她於天水圍一巴士站內被人偷拍裙底,涉案男子事敗逃逸。事隔近兩個月,警方昨日傍晚,根據事主及目擊者提供的影片線索,在區內發現一名男子,外型及背囊均與影片中相似,於是以涉嫌「破壞公眾體統」將他拘捕,正安排事主進行認人手續。

警方是於天水圍天頌苑頌波閣外的巴士站拘捕涉事男子。昨日傍晚約6時,事主友人在一輛由觀塘開往天水圍的269C雙層九巴上,發現一名外貌與偷拍男相似的男子。警方接報後到巴士站部署,待懷疑涉案男子落車時,即上前截查並拘捕他,據悉,男子44歲姓周,任職電腦技術員。案件交元朗警區刑事調查隊跟進,警方正調查案件是否涉及其他受害人。

據悉,偷拍事件發生於今年8月31日,網上早前流傳一段目擊者拍攝的影片,約長22秒,片中可見,一名身穿恤衫西褲、手挽背囊的白髮中年男子,在巴士站排隊等車,他站在一名穿短裙的女子後,期間男子將背囊放於近女子的裙底位置,目擊者持手機拍下過程,並提醒事主疑被人偷拍裙底。男子事敗逃去,片段亦完結。據了解,女事主亦於社交媒體發文講述事件經過。

變態佬,抵死,咁易認,衰硬

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 巴士站偷拍女子裙底-男子事隔兩個月落網

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

希望只係誤會啦🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-10-27 10:43 AM 發表
希望只係誤會啦🤔🤔
不可能

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-10-27 10:44 AM 發表

不可能
等警方調查,花生已入🤔🤔

現今真係唔好犯法,人人都係攝錄機,係街做過乜都有人影到。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-10-27 10:49 AM 發表
現今真係唔好犯法,人人都係攝錄機,係街做過乜都有人影到。
依家太多女神,好難忍

切JJ

真係咁L過癮? 好多高職人士, 都好鐘意呢味嘢.

比人影下底底有乜所謂,咁姑寒架

香港髮冠公平公正,叛國暴動都係幾年貨仔,偷拍量刑肯定高過叛國暴動啦

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2021-10-27 01:12 PM 發表
比人影下底底有乜所謂,咁姑寒架
咪係,其實裙底都無野睇既,就算唔小心入左鏡都唔駛炒作到咁大啊!?

疑!
就當係仲影埋出嚟?
點擊唔報警?
個能個扮正義

無恥

黐線,有咩好影?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]