• 瀏覽: 59,756
  • 回覆: 344
  • 追帖: 1
+2
屋企收埋遲早被發現... 

引用:
原帖由 鬥將大武士 於 2021-10-27 05:54 AM 發表
旺角警區刑事部於上月起進行情報分析,經深入調查及部署後,今日(26日)下午2時許展開代號「刺針」反三合會行動,在元朗鄉郊...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211026/photo/bkn-20211026211230384-1026_00822_001_01b.jpg?20211026233326

不是你哋自己嘅人事實係唔係唔好食品

新聞來 ...
好多電腦連cd rom 都冇啦,仲碟

老人社工, 要教老人家上網睇咸片先得。

警察又立大功

依家買部碟機都唔易呀!會唔會係元朗班友執咗唔做,搵人幫手清潔咋?

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-10-27 07:40 AM 發表

D阿伯,好多唔識用電腦
仲用PC睇  你都系長者

元朗就叫人小甜甜搭哂膊頭
唔走私龍蝦印咸碟邊有錢請咁多兄弟
黑社會都係愛國的

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-27 08:02 AM 發表

乜而家仲有人睇碟?
籃光  DvD

夕陽行業, 乜而家仲要買碟? 

引用:
原帖由 初出熱身 於 2021-10-27 07:34 AM 發表
竟然重有市場
用來收藏

仲有人去買鹹碟……

引用:
原帖由 鬥將大武士 於 2021-10-27 05:54 AM 發表
旺角警區刑事部於上月起進行情報分析,經深入調查及部署後,今日(26日)下午2時許展開代號「刺針」反三合會行動,在元朗鄉郊...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211026/photo/bkn-20211026211230384-1026_00822_001_01b.jpg?20211026233326

不是你哋自己嘅人事實係唔係唔好食品

新聞來 ...
落後的黑社會

通常都係啲老人家 而家先去幫襯 , 後生仔黃C有幾可買

買碟是假,緬懷是真🤗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]