• 瀏覽: 37,024
  • 回覆: 344
  • 追帖: 3
+2
記得當年係黃金商場同旺角電腦中心賣$100,3隻
放係舖頭入面都係吉盒,交收地點係另一地方以防執法人員x檔

引用:
原帖由 揚州炒旦 於 2021-10-28 03:06 AM 發表
全盛期$100/5隻,到後期$100/10隻,之後BT出現,老翻開始走下坡沒落。

可能有人喜歡儲碟

引用:
原帖由 加燦 於 2021-10-28 02:20 AM 發表

Xnxx係乜?
係browser打下咪知

有市場咩

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-10-28 12:37 AM 發表

我話好多,唔係全部。有D人唔知點解好抗拒新事物,死都唔肯學。
收到. 明白. 相信那些70後年青時都有讀過中學吧. 其實好多軟件都 user friendly. 識用手機 apps 同電腦一般.

讀書果時成日去鋪頭睇完封面就滿足咁返屋企自high j

誰買
老深d八十歲老人

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-10-27 07:33 AM 發表
夕陽行業!
執笠行業.

引用:
原帖由 $navyseals 於 2021-10-28 09:30 AM 發表
誰買
老深d八十歲老人
冇智能電話果啲!我記得有唔少人話因為唔想用安心出行要改用舊款電話,唔通因為咁搞到豉油碟鋪復興?

童年幻想

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-10-27 06:07 AM 發表

其實今時今日 網絡咁發達仲有人會去買鹹碟的嗎?在我記憶中我已經有超過十幾年冇去過買過, 在我電腦的數十TB 日本動作片真藏都差不多全部都是在電腦下載的🙂
幾十年咪好多av女已經變左呀婆要睇就睇最新av片睇

引用:
原帖由 bike123 於 2021-10-27 06:19 AM 發表

免費咸片網上多到氾濫。乜仲有咸蟲買碟咩 咩年代呀?
蛇貓雞都仲有得賣啦

引用:
原帖由 揚州炒旦 於 2021-10-28 03:06 AM 發表
不論豉油碟,軟件翻版,都係用類似分法,落單,俾錢,拿收據,即叫即搵人去取貨,之後貨到交收

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-10-27 06:07 AM 發表

其實今時今日 網絡咁發達仲有人會去買鹹碟的嗎?在我記憶中我已經有超過十幾年冇去過買過, 在我電腦的數十TB 日本動作片真藏都差不多全部都是在電腦下載的🙂
值得珍藏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]