• 瀏覽: 59,687
  • 回覆: 344
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 鬥將大武士 於 2021-10-27 05:54 AM 發表
旺角警區刑事部於上月起進行情報分析,經深入調查及部署後,今日(26日)下午2時許展開代號「刺針」反三合會行動,在元朗鄉郊...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211026/photo/bkn-20211026211230384-1026_00822_001_01b.jpg?20211026233326

不是你哋自己嘅人事實係唔係唔好食品

新聞來 ...
家下都唔使買豉油碟啦!

引用:
原帖由 chungalex78 於 2021-10-27 06:07 AM 發表

其實今時今日 網絡咁發達仲有人會去買鹹碟的嗎?在我記憶中我已經有超過十幾年冇去過買過, 在我電腦的數十TB 日本動作片真藏都差不多全部都是在電腦下載的🙂
有好多人怕網上下載電腦中毒,學生冇乜所謂,但好多在職皆級成年人電腦內有重要資料,戶口有一百幾十萬,萬一為了睇四仔中毒,資料冇哂戶口啲錢比人轉走哂,自己同了囡固裸照比人公開就真係慘過冠A哥㗎!果類人會買碟睇又唔係貴,四仔冇格王隻一百

引用:
原帖由 Chobis 於 2021-10-27 07:02 AM 發表
今時唔同往日,以前信和丶好景差唔多成層賣鹹碟,大人細路一齊揀心水碟,一聲走鬼即刻拉閘
從前飛機必備

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2021-10-27 04:49 PM 發表

別傻 . 九成以上 A 片 ( 尤其係日產 ) 既網絡盜版 . 都係國內制作及首發 .
香港市場太細,日本發行商無興趣。太陸官方相信唔批准正式發行!

引用:
原帖由 ousryan 於 2021-10-27 05:29 PM 發表
睇了內容,還以為是笑料新聞
今時今日買鹹碟好少,但警方話每月可賺5百萬,
我估每月最多賺5萬,
所以應寫警破咸碟中心,月購5萬
報大數,report 好寫啲!

不如賣韓劇,可能有錢賺!

做樣,交數

上次行過廟街,係有鋪頭賣緊碟,唔係趕時間,會買翻幾隻懷舊吓。

見到有鹹碟咁賣得,就知香港大把人生活在非互聯網的世界。無理由強制安心出行

引用:
原帖由 tkkay623MK2 於 2021-10-27 05:42 PM 發表

有好多人怕網上下載電腦中毒,學生冇乜所謂,但好多在職皆級成年人電腦內有重要資料,戶口有一百幾十萬,萬一為了睇四仔中毒,資料冇哂戶口啲錢比人轉走哂,自己同了囡固裸照比人公開就真係慘過冠A哥㗎!果類人會買碟睇又唔係貴,四仔冇格王隻一百
依啲碟唔會中毒?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-10-27 07:35 PM 發表

依啲碟唔會中毒?
用DVD機播會中毒??!就算中毒都係部DVD機啫

老廢先睇碟 香討老廢一片失望了

引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-10-27 07:06 AM 發表
倉底貨
賣梗小澤圓
飯島愛

只有唔識上網先會買咸碟

我想知買咗邊度揾機黎睇??
仲有人睇碟??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]