• 瀏覽: 22,252
  • 回覆: 257
  • 追帖: 1
+10
大陰蒂國完美演繹兩個中國成語:畫餅充飢、望梅止渴

分明呃鳩弱智嘅英國人民。

都係個句,死人飢荒都要頂住,最緊要千祈唔好死返嚟。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-10-27 03:59 AM 發表
【全是假的……#英國超市用貨物紙板照隱藏商品短缺#】#倫敦超市貨架現硬紙板蘆筍# #英國超市用紙板替代商品引群嘲# 在貨架空了相當一段時間的英國超市,購物者最近又發現了新“驚喜”。 據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、...

據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、蔬菜還有其他日用品,哦不,是這些東西的“照片”正陸續出現在貨架上……在英國最大的連鎖超市特易購(Tesco),新鮮農產品貨 ...
望梅止渴

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-10-27 04:23 AM 發表
五十步笑百步,哈哈哈。電都停,點生活。
我地都係擔心Bn0人蕉都無得食姐!至於中國人有無電用唔需要你擔心,關你x事咩!有時間幫帝國漂白,不如諗下點搵貨比帝國超市啦

好多英國男人嘅房入面都貼左裸女poster. 功能一樣

假新聞,個d係真到好似假嘅蔬菜,小陰蒂國空氣好,水質好,長出的植物顏色鮮豔,有光澤,0瑕疵,所以望落似打左光嘅照片。😁🤣😂😂😂

幾有趣丫 

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-27 10:30 AM 發表

我只聽過唔食嘢會死, 無聽過唔用電會死
你6UO定認真? 冬天喎.=.=你有無人性架?

大陰蒂國高科技到可以望梅止渴,已過去的手足有福了。

好快吃草

自我感覺良好

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-10-27 04:23 AM 發表
五十步笑百步,哈哈哈。電都停,點生活。
當年蘿蔔頭侵略中國嗰時,中國莫講話冇電,人民連食都冇得食,要食草根樹皮都捱過去,呢家濕濕碎💪💪💪

大陰蒂國用北韓果套喔。
陰國人會唔會以後改用陰司紙咖?

引用:
原帖由 owen112233441 於 2021-10-27 07:53 AM 發表

係啊係啊,中國要支爆啦,師兄啱唔啱聽?
😆😆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]