• 瀏覽: 37,724
  • 回覆: 257
+11
引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2021-10-27 05:12 AM 發表
能夠呼吸到自由空氣~首粥話~就算瞓街都甜到入心~
佢地點會瞓街呢, 有英國政府養佢地架咩, 如果唔養佢地,
唔驚佢地出黎遊行, 放火, 攪事.
英國人今次真係捉條大懶蟲入屋.

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-10-27 10:30 AM 發表

我只聽過唔食嘢會死, 無聽過唔用電會死
對香港廢青黎講, 無電可能真係會死.
上唔到網,會民不聊生.

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-10-27 03:59 AM 發表
【全是假的……#英國超市用貨物紙板照隱藏商品短缺#】#倫敦超市貨架現硬紙板蘆筍# #英國超市用紙板替代商品引群嘲# 在貨架空了相當一段時間的英國超市,購物者最近又發現了新“驚喜”。 據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、...

據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、蔬菜還有其他日用品,哦不,是這些東西的“照片”正陸續出現在貨架上……在英國最大的連鎖超市特易購(Tesco),新鮮農產品貨 ...
今次真係要食紙

西式畫餅充飢?

英國人咪快食草,餓死?

已逃往英國的前朋友話:"一定只喺短暫缺貨。同埋超市只喺想裝飾一吓,超市貨品展設喺學問。英國生活美好,所以反中或懼中香港人,不要理會呢啲小新聞,快啲移民去啦!英國西人一定對Hongkongers好好,Hongkongers 買唔到食物就派比佢地。" 有冇吹大咗呀?

成語動畫廊。。。。。。望梅止喝,陰各淫正努力學習中國文化🤔🤔

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-10-27 10:34 AM 發表

唔係畫餅充飢咩
的確係。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-10-27 03:59 AM 發表
【全是假的……#英國超市用貨物紙板照隱藏商品短缺#】#倫敦超市貨架現硬紙板蘆筍# #英國超市用紙板替代商品引群嘲# 在貨架空了相當一段時間的英國超市,購物者最近又發現了新“驚喜”。 據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、...

據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、蔬菜還有其他日用品,哦不,是這些東西的“照片”正陸續出現在貨架上……在英國最大的連鎖超市特易購(Tesco),新鮮農產品貨 ...
點算?食紙皮囉!

Beautiful picture 

引用:
原帖由 woody666 於 2021-10-27 10:40 AM 發表

佢地點會瞓街呢, 有英國政府養佢地架咩, 如果唔養佢地,
唔驚佢地出黎遊行, 放火, 攪事.
英國人今次真係捉條大懶蟲入屋.
手足話可以喺英國瞓街係一種光榮,又可以搵返做人嘅尊嚴。

引用:

反正BNOER都無錢買, 有無得買都無乜所謂囉

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-10-27 04:23 AM 發表
五十步笑百步,哈哈哈。電都停,點生活。
英崩,英國崩潰啦!
中國停電,拼命報導英國停電。鄭州大雨,拼命報導德國下大雨。

手足會燒黎食

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]