• 瀏覽: 37,984
  • 回覆: 257
+11
提示: 違規內容已被屏蔽
唔環保, 用幻燈投射

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-10-27 03:59 AM 發表
【全是假的……#英國超市用貨物紙板照隱藏商品短缺#】#倫敦超市貨架現硬紙板蘆筍# #英國超市用紙板替代商品引群嘲# 在貨架空了相當一段時間的英國超市,購物者最近又發現了新“驚喜”。 據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、...

據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、蔬菜還有其他日用品,哦不,是這些東西的“照片”正陸續出現在貨架上……在英國最大的連鎖超市特易購(Tesco),新鮮農產品貨 ...
咁既方法都比英國諗到
換左係中國,外媒又可以日吠夜吠

肯定系曱甴教英國鬼抄襲香港燒比死人個D紙紮祭品嘅概念,遲D姨媽巾都系啦

英國佬好嘢,學到北韓真傳.

想買個紙板,有無首Joke幫我係英國超市買?

陰公豬,要紙板當實物

人家望梅止喝,你識條鐵

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-10-27 04:23 AM 發表
五十步笑百步,哈哈哈。電都停,點生活。
我只聽過唔食嘢會死, 無聽過唔用電會死

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-10-27 08:28 AM 發表
英國版望梅止渴.
唔係畫餅充飢咩

自欺欺人 ...   

多舊魚 ....

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-10-27 03:59 AM 發表
【全是假的……#英國超市用貨物紙板照隱藏商品短缺#】#倫敦超市貨架現硬紙板蘆筍# #英國超市用紙板替代商品引群嘲# 在貨架空了相當一段時間的英國超市,購物者最近又發現了新“驚喜”。 據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、...

據英國《衛報》報導,在全英國的超市,水果、蔬菜還有其他日用品,哦不,是這些東西的“照片”正陸續出現在貨架上……在英國最大的連鎖超市特易購(Tesco),新鮮農產品貨 ...
呢啲叫望梅止渴,你哋識咩吖

呢啲招數唔係共產國家嘅專利咩,做乜民主自由國家都玩呢招㗎

衛報多數都係從反脫歐嘅立場報導新聞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]