• 瀏覽: 9,860
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 12:39 AM 發表
愛情會令人盲目,一名四川20歲少女為愛郎墮胎7次,即使手術要獨自承受痛楚,口裏還是說着「他是愛我的」,更認定對方就是真命天子。事件曝光後,網民都不禁搖頭嘆息。

影片之中,一名女子相信是剛做完手術,麻醉藥力過後,下半身非常疼痛,甚至痛得跪在病床旁邊,又整整個頭部陷在棉被上,手捧着腹部,身體不斷因痛苦而扭動,嘴裏卻說說「沒事,忍忍就好」,「他是愛我的」,片段中卻未出現愛她的男友來照料或安慰。

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/13f575be2938901c8a599504ff018f55/stheadline/inewsmedia/20211026/share_2021102615192592642.jpg ...
一次可能係意外 未準備好
234567次只不過當係肉便器

引用:
原帖由 天天小綿羊 於 2021-10-27 01:08 AM 發表
20歲就落左7次仔?
幾時開始落?
每三個月落一次?

落完仔要幾耐復原到,才又大肚架?

新聞好多疑點疑問
一個月可以大一次肚
不過多數2個月冇黎m先會檢測 才知道

引用:
原帖由 frankiefung33 於 2021-10-27 01:22 AM 發表

意外都要生下來,自己骨肉不能殺,除非驗到胎兒不健全!
Bb係無辜既 唔好因為一次意外就要個bb陪媽媽一齊受苦
落仔既罪業 好應該媽媽自己受返

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-10-27 01:33 AM 發表

究竟 墮胎幾次 先入 健力士紀錄?
健力士記錄應該唔會有
不過香港女 有記錄係17次 之後有冇再多唔知

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-10-27 01:40 AM 發表

點解唔帶袋?
男渣女蠢
以家d 0.01用左都唔覺有用
不過真心貴

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-10-27 01:47 AM 發表

果D 日本仔0.01 好窄喎,大碼都唔啱,而且又短,你啱用?
加大碼可以去性商店買
做個負責任既男人
大陸性教育落後 香港都唔先進幾多

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-10-27 01:51 AM 發表
為了個所謂真命天子墮胎7次, 這個20歲女真係夠晒戇膠苯SEVEN... 假如是真心愛你的話, 又怎可能讓你身心也受痛苦呢...
個女仔真係又傻又蠢又天真
7次都同一個 睇等出女仔好專一
不過遇著渣男
政府好應該立法強制用保險套
唔帶套攪大左要打騰 等渣男好好長記性

引用:
原帖由 alexfht 於 2021-10-27 01:56 AM 發表

墮多幾次都都仲可以懷孕架其實, 流產機會接近百分百之嘛
墮得太多次會自動流產 係流左產都唔知個隻
即係次次都中出 但冇一次懷孕 個個月有m黎

引用:
原帖由 D奶baby 於 2021-10-27 11:15 AM 發表

單純=無害人之心
蠢=比人呃無數次都唔知
愛情忠貞?對人渣?無病掛!
就係呢班女人咁樣
所以先比妳係咁🦐
中國人思維係咩
中國人就係誰大誰惡誰正確
政府,公安等所有機構
係唔會因為女人為人墮7次而幫大家解決d賤人
只會話個女人唔知醜
個女人點點點
完全忽視男人的問題
你知唔知大陸男人被縱容到咩程度啊
我就黎殺死2件非禮完我仲想屈我屈錢ge死肥仔
7次同一人 証明個女 很傻很天真 無腦
但香港有女落17次。唔同人經手 以d叫犯賤

引用:
原帖由 D奶baby 於 2021-10-27 12:52 PM 發表

拍套落仔99次

無腦人無腦人
中出女優都唔夠港女多
最起碼女優識保護自己

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]