• 瀏覽: 16,922
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 12:40 AM 發表
冇估錯的話, 香港天使可能墮得多過佢
邊夠你老母墮得多

低能,佢身體就咁就冇,大把後遺症

引用:
原帖由 D奶baby 於 2021-10-27 11:15 AM 發表

單純=無害人之心
蠢=比人呃無數次都唔知
愛情忠貞?對人渣?無病掛!
就係呢班女人咁樣
所以先比妳係咁🦐
中國人思維係咩
中國人就係誰大誰惡誰正確
政府,公安等所有機構
係唔會因為女人為人墮7次而幫大家解決d賤人
只會話個女人唔知醜
個女人點點點
完全忽視男人的問題
你知唔知大陸男人被縱容到咩程度啊
我就黎殺死2件非禮完我仲想屈我屈錢ge死肥仔
7次同一人 証明個女 很傻很天真 無腦
但香港有女落17次。唔同人經手 以d叫犯賤

引用:
原帖由 D奶baby 於 2021-10-27 12:52 PM 發表

拍套落仔99次

無腦人無腦人
中出女優都唔夠港女多
最起碼女優識保護自己

上天好公平 !
俾佐個等於零既腦俾佢,但俾佐個好強健的身體俾佢,一般女性墮胎或流產一次,就好難甚至再無機會懷孕。

引用:
原帖由 娛樂大亨 於 2021-10-27 12:03 PM 發表

邊夠你老母墮得多
人地講自由民主自由西天使,人地老母唔系喎!

引用:
原帖由 1980720 於 2021-10-27 01:53 AM 發表

加大碼可以去性商店買
做個負責任既男人
大陸性教育落後 香港都唔先進幾多
我都用鬼佬大碼, 果D日本仔話乜増持久力⋯ 鬼咩,窄住個丁頭 緊唔舒服啦,可能適合學生哥用吧⋯⋯

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 12:39 AM 發表
愛情會令人盲目,一名四川20歲少女為愛郎墮胎7次,即使手術要獨自承受痛楚,口裏還是說着「他是愛我的」,更認定對方就是真命天子。事件曝光後,網民都不禁搖頭嘆息。

影片之中,一名女子相信是剛做完手術,麻醉藥力過後,下半身非常疼痛,甚至痛得跪在病床旁邊,又整整個頭部陷在棉被上,手捧着腹部,身體不斷因痛苦而扭動,嘴裏卻說說「沒事,忍忍就好」,「他是愛我的」,片段中卻未出現愛她的男友來照料或安慰。

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/13f575be2938901c8a599504ff018f55/stheadline/inewsmedia/20211026/share_2021102615192592642.jpg ...
好似香港某些顏色的人,明明係做咗傻仔都覺得對方好好,係為咗佢地好,其實外人一睇就知邊個中咗邪啦🤣

引用:
原帖由 yiz987654321 於 2021-10-27 01:17 PM 發表

好似香港某些顏色的人,明明係做咗傻仔都覺得對方好好,係為咗佢地好,其實外人一睇就知邊個中咗邪啦🤣
佢地有個儍到在英國做外賣仔好過香港做區議員喎

水係要向低流

爛泥又真係扶唔上壁嘅

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-10-27 01:11 PM 發表

我都用鬼佬大碼, 果D日本仔話乜増持久力⋯ 鬼咩,窄住個丁頭 緊唔舒服啦,可能適合學生哥用吧⋯⋯
鬼佬會唔帶套架?

除了dorc??那間,真係都好似未見過外國鬼佬本會用套喎
可能鬼佬都信唔個自己的產品

反正國內出生率咁左。。。不如生出來給國家養好過落左佢

真要命天子 

佢都算經典又天真  現在仲有咁蠢既女都有 學識放手 世上唔只得一個男 分手好閒  經歷過就唔會在咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]