• 瀏覽: 16,975
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
反而,記者應公開這渣男個名

中國怎容得這個超級陳世美存在?

中國男人應該愛妻兼儘忠

那個渣男根本不配做中國人

好懷疑條渣男係姑爺仔,騙女做鷄去供養佢,所以先攪到要墮胎7次

同香港班天使冇分別,記得有個著草去台灣,俾手足姦了,要告,就俾黑暴逼到退告,而家俾黑暴逼去做g供養佢地!

愛情會令人盲目

引用:
原帖由 chargeurs 於 2021-10-27 10:14 AM 發表
愛情會令人盲目
日本,松島楓,波多野潔衣,都可能同佢遭遇一樣

另外,我懷疑奧田咲都係! 否則有可能正到咁都自甘墮落!

執迷不悟 ...   

俾人呃左 7 次
竟然都仲未醒覺
將來必定會悔恨終生 ...   

引用:
原帖由 hermanqk 於 2021-10-27 10:20 AM 發表
執迷不悟 ...   
係囉,我都真係唔明,女性真係好鬼執著

條仔遲早要還,7條人命,衹識中出

20歲已經墮胎7次
會否影響將來生育能力 ...   

引用:
原帖由 hermanqk 於 2021-10-27 10:22 AM 發表
俾人呃左 7 次
竟然都仲未醒覺
將來必定會悔恨終生 ...   
唔明條女做咩唔食藥去保護自己

唔識呢d就咪亂俾隻豬人地食!

引用:
原帖由 hermanqk 於 2021-10-27 10:33 AM 發表
20歲已經墮胎7次
會否影響將來生育能力 ...   
就算唔理失育,但咁樣攪法,身體已嚴重虧損,將來身體會後多後遺症!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 10:34 AM 發表

唔明條女做咩唔食藥去保護自己

唔識呢d就咪亂俾隻豬人地食!
係囉 !

就算唔食藥
都要男方戴套啦 ...

引用:
原帖由 天天小綿羊 於 2021-10-27 01:08 AM 發表
20歲就落左7次仔?
幾時開始落?
每三個月落一次?

落完仔要幾耐復原到,才又大肚架?

新聞好多疑點疑問
落完仔唔調理身體有月經已可再有孕只係個女仔身體會好傷……

傻女遇上渣男

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 12:39 AM 發表
愛情會令人盲目,一名四川20歲少女為愛郎墮胎7次,即使手術要獨自承受痛楚,口裏還是說着「他是愛我的」,更認定對方就是真命天子。事件曝光後,網民都不禁搖頭嘆息。

影片之中,一名女子相信是剛做完手術,麻醉藥力過後,下半身非常疼痛,甚至痛得跪在病床旁邊,又整整個頭部陷在棉被上,手捧着腹部,身體不斷因痛苦而扭動,嘴裏卻說說「沒事,忍忍就好」,「他是愛我的」,片段中卻未出現愛她的男友來照料或安慰。

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/13f575be2938901c8a599504ff018f55/stheadline/inewsmedia/20211026/share_2021102615192592642.jpg ...
佢只係愛你個閪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]