• 瀏覽: 16,923
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 celica9204 於 2021-10-27 01:36 AM 發表
墮胎7次仲生到,生命力可媲美曱甴,佢應該可以安全過渡第三次世界核戰,未來創造新世界就靠佢喇。
會唔會可能 係某 醫院 廣告? 吹捧 落左咁多次 仲可以咁生得。大陸好興咁作新聞去廣告

引用:
原帖由 frankiefung33 於 2021-10-27 01:22 AM 發表

意外都要生下來,自己骨肉不能殺,除非驗到胎兒不健全!
每墮胎一次,子宮就會簿一次,醫生講過女人墮胎超過三次,就會好難生得到,容易流產。

可能想破健力士記錄

情為何物....... 

殺咗自己骨肉7次

IQ 正常嗎

對這新聞有些保留,1. 二十歲已打胎7 次,是否太多了吧?時間上太短吧。 2. 打胎4-5次後,以後可生小孩機會已很低了。

呢啲新聞邊度搵返嚟架?
墮胎6次仲可以懷第7次孕?
駭人聽聞!

個男唔肯戴套的話,自己都識食藥掛?第一次就話唔識啫,真係要醫吓個腦

靚嗎

無得救

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 12:39 AM 發表
愛情會令人盲目,一名四川20歲少女為愛郎墮胎7次,即使手術要獨自承受痛楚,口裏還是說着「他是愛我的」,更認定對方就是真命天子。事件曝光後,網民都不禁搖頭嘆息。

影片之中,一名女子相信是剛做完手術,麻醉藥力過後,下半身非常疼痛,甚至痛得跪在病床旁邊,又整整個頭部陷在棉被上,手捧着腹部,身體不斷因痛苦而扭動,嘴裏卻說說「沒事,忍忍就好」,「他是愛我的」,片段中卻未出現愛她的男友來照料或安慰。

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/13f575be2938901c8a599504ff018f55/stheadline/inewsmedia/20211026/share_2021102615192592642.jpg ...
以後冇得生

有多愛就有多傷,難忍只係打個 冷震2億子弟兵🤔🤔

引用:
原帖由 1980720 於 2021-10-27 01:31 AM 發表

Bb係無辜既 唔好因為一次意外就要個bb陪媽媽一齊受苦
落仔既罪業 好應該媽媽自己受返
點解女人受??

男人冇責任?
又氹又呃又迫個女仔有可能嗎?

你係男?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 12:40 AM 發表
冇估錯的話, 香港天使可能墮得多過佢
民建聯李慧琼係我的天使,沒墮過胎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]