• 瀏覽: 16,829
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
墮胎7次仲生到,生命力可媲美曱甴,佢應該可以安全過渡第三次世界核戰,未來創造新世界就靠佢喇。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-10-27 01:33 AM 發表

究竟 墮胎幾次 先入 健力士紀錄?
健力士記錄應該唔會有
不過香港女 有記錄係17次 之後有冇再多唔知

引用:
原帖由 1980720 於 2021-10-27 01:39 AM 發表

健力士記錄應該唔會有
不過香港女 有記錄係17次 之後有冇再多唔知
點解唔帶袋?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 12:39 AM 發表
愛情會令人盲目,一名四川20歲少女為愛郎墮胎7次,即使手術要獨自承受痛楚,口裏還是說着「他是愛我的」,更認定對方就是真命天子。事件曝光後,網民都不禁搖頭嘆息。

影片之中,一名女子相信是剛做完手術,麻醉藥力過後,下半身非常疼痛,甚至痛得跪在病床旁邊,又整整個頭部陷在棉被上,手捧着腹部,身體不斷因痛苦而扭動,嘴裏卻說說「沒事,忍忍就好」,「他是愛我的」,片段中卻未出現愛她的男友來照料或安慰。

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/13f575be2938901c8a599504ff018f55/stheadline/inewsmedia/20211026/share_2021102615192592642.jpg ...
女人一旦愛上了,就願意為愛郎付出,那怕是自己的生命

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-27 12:39 AM 發表
愛情會令人盲目,一名四川20歲少女為愛郎墮胎7次,即使手術要獨自承受痛楚,口裏還是說着「他是愛我的」,更認定對方就是真命天子。事件曝光後,網民都不禁搖頭嘆息。

影片之中,一名女子相信是剛做完手術,麻醉藥力過後,下半身非常疼痛,甚至痛得跪在病床旁邊,又整整個頭部陷在棉被上,手捧着腹部,身體不斷因痛苦而扭動,嘴裏卻說說「沒事,忍忍就好」,「他是愛我的」,片段中卻未出現愛她的男友來照料或安慰。

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/13f575be2938901c8a599504ff018f55/stheadline/inewsmedia/20211026/share_2021102615192592642.jpg ...
中國醫療技術太好。
墮胎6次仲可以有BB。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-10-27 01:40 AM 發表

點解唔帶袋?
男渣女蠢
以家d 0.01用左都唔覺有用
不過真心貴

引用:
原帖由 1980720 於 2021-10-27 01:45 AM 發表

男渣女蠢
以家d 0.01用左都唔覺有用
不過真心貴
果D 日本仔0.01 好窄喎,大碼都唔啱,而且又短,你啱用?

為了個所謂真命天子墮胎7次, 這個20歲女真係夠晒戇膠苯SEVEN... 假如是真心愛你的話, 又怎可能讓你身心也受痛苦呢...

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-10-27 01:47 AM 發表

果D 日本仔0.01 好窄喎,大碼都唔啱,而且又短,你啱用?
加大碼可以去性商店買
做個負責任既男人
大陸性教育落後 香港都唔先進幾多

仲大到肚都好𨶙嘢!

禽獸

引用:
原帖由 (ツ) 於 2021-10-27 01:54 發表
仲大到肚都好𨶙嘢!
墮多幾次都都仲可以懷孕架其實, 流產機會接近百分百之嘛

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-10-27 01:51 AM 發表
為了個所謂真命天子墮胎7次, 這個20歲女真係夠晒戇膠苯SEVEN... 假如是真心愛你的話, 又怎可能讓你身心也受痛苦呢...
個女仔真係又傻又蠢又天真
7次都同一個 睇等出女仔好專一
不過遇著渣男
政府好應該立法強制用保險套
唔帶套攪大左要打騰 等渣男好好長記性

引用:
原帖由 alexfht 於 2021-10-27 01:56 AM 發表

墮多幾次都都仲可以懷孕架其實, 流產機會接近百分百之嘛
墮得太多次會自動流產 係流左產都唔知個隻
即係次次都中出 但冇一次懷孕 個個月有m黎

引用:
原帖由 1980720 於 2021-10-27 02:01 AM 發表

個女仔真係又傻又蠢又天真
7次都同一個 睇等出女仔好專一
不過遇著渣男
政府好應該立法強制用保險套
唔帶套攪大左要打騰 等渣男好好長記性
對付這類渣男, 好應該判牠們打藤, 不過... 不是打PATPAT, 而是打JJ, 最少打5藤, 等牠們的JJ廢掉...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]