• 瀏覽: 35,655
  • 回覆: 11
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 jenniferyiu0800 於 2021-10-26 07:05 PM 發表
不如大陸出到個似樣既 Search Engine 先啦~~~
咪係,美國敢濫殺無辜,中國敢唔敢先

引用:
原帖由 jenniferyiu0800 於 2021-10-26 07:06 PM 發表
或者有個有半個世界都用既手機 OS 先好無 ?
咪係,美國可以無限印鈔,大6得唔得先

引用:
原帖由 jenniferyiu0800 於 2021-10-26 07:07 PM 發表
或者有粒半個地球都用既,
自己品牌既, CPU 出黎先, 好嗎 ?!
咪係,美國霸權可以攔途打劫口罩,大6有冇咁惡先

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-10-26 08:39 PM 發表
呢班科學家一定唔可以出國,否則就會係外國遇到好多奇奇怪怪既意外,大家心裡明白啦 
呢班科學家一定唔可以搭飛機出國,否則會被尾國無人機MH370

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2021-10-26 07:40 PM 發表
又吹水喇,係咁鳩叻就整粒3nm晶片我睇下
咪係,人地美國在古代已經登月同外星人握手啦

人地N年前已經做左既出品追黎把撚咩,追到咪又話抄人地既,咁大6 而家咪做人地未有既野做先行者囉
唔撚抵得咪移民去鬼國加入工程屍行例同大6鬥快研發新野囉

大6棋高一著,當只限大6有,西方鬼冇既時代,西鬼要奉上一切過時家當去跪求大6施捨科技,就是大6笑到最後的神乎棋技

手握3納米晶片又如何,量子電腦精確計算載人登陸月球,回望只能停留在地球的西方鬼,中國太空人:問誰領風騷

引用:
原帖由 66infinity 於 2021-10-27 06:31 AM 發表

在月球上會飄揚的美國旗
有風當然會飄

引用:
原帖由 vinsze_hk 於 2021-10-27 06:44 AM 發表

有邊個國家唔得先,宜家每個國家都係咁印
每個?  咁樣用字邊會同你交流呀

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-10-27 07:46 AM 發表

出國都唔得, 唔好講搭飛機
當年MH370順利抵達中國的話,晶片界最先進專利就唔係屬於尾國,而係中國晶片工程師了

引用:
原帖由 vinsze_hk 於 2021-10-27 08:03 AM 發表

咪9懶啦,google下咪知lor,有幾出奇, QE之後印錢本身就not a news
都話收線咯,繁中唔識睇?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]