• 瀏覽: 23,633
  • 回覆: 130
呢啲ON9佬都可以做高官,真係唔知佢 up乜鳩???😩

其實應該一視同仁,要隔離就一齊隔離,不要隔離就一齊不要隔離,何必攪這些特權身份。

講咁長做乜?動作快少少啦唔該!

引用:
原帖由 危機 於 2021-10-26 04:36 PM 發表
大陸個邊根本故意唔通關 無論香港做任何事情 都唔會通 林鄭做呢D根本係自殺行為
亂帶風向

不會因為內地要放棄外地

成班小粉紅有無睇過內文

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-10-26 03:08 PM 發表
港府宣布將會取消大部分外地來港豁免檢疫群組,不少議員在立法會經濟發展事務委員會上都關注何時通關,有議員詢問港府如何在取消豁免檢疫措施同時,確保國際金融中心地位?商務及經濟發展局局長邱騰華透露,目前內地在經濟、民生、防疫及科學上都是通關首選,會考慮調整在內地設廠港商及貨運人員來港豁免檢疫的安排,但港府不會因爲內地而放棄外地。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211026/photo/bkn-20211026132156277-1026_00822_001_01b.jpg?20211026143224 ...
邱騰華呢隻仆街內鬼洋奴,毫不掩飾反中媚外,一開聲就收緊大陸設廠港商,根本向中央發爛渣 !

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-10-26 04:50 PM 發表

根本直情要換晒佢啦一大班廢柴
仲有兩件大垃圾,塵笑恥及環保光頭星,簡直浪費納稅人血汗錢。

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-10-26 04:56 PM 發表

邱騰華呢隻仆街內鬼洋奴,毫不掩飾反中媚外,一開聲就收緊大陸設廠港商,根本向中央發爛渣 !
有回港易,唔知佢收緊港商呢一招係做乜,好似痴咗線

好事

全部領屎要吹蕭免檢疫先講

豁免是咩人,根本好多人都係知一些炸,大老闆包唔包?

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-10-26 04:43 PM 發表
然後妮歌潔曼就豁免
其實佢離左境未?

邱局長反而收緊內地來港人士? 真奇怪。
咁做係唔係跟本唔想同內地通關呢?

引用:
原帖由 vera1977 於 2021-10-26 04:32 PM 發表
邱騰華條七頭,成日掛住同星加波互通,點會同大陸通關
陳冇恥,邱七華,四眼婆玩轉香港,想通關真係難

為通關作準備定為唔通關作準備

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]