• 瀏覽: 32,803
  • 回覆: 265
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 Reporterdog 於 2021-10-26 10:17 AM 發表
「醉別西樓醒不記。春夢秋雲,聚散真容易。….」數香江回歸祖國廿五載,特首歷換四主,究竟下一屆特首由誰問鼎 ? 目前尚不好說。但沙半山風聞,最新

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211025/529407841685999616423769.jpeg/jNWqxbFsJWj_EV3uKI6zCQ3ArOnuYXVJ0YayitGGsoo

...
陳馮富珍?

係振英哥可以同林鄭爭

根本中央佈署咗係葉劉啦, 上屆唔畀入閘今屆補償, 明年23條立法搵返佢完成呢個工作

引用:
原帖由 kenny1032 於 2021-10-26 11:50 AM 發表
係振英哥可以同林鄭爭
林鄭出局啦,如果佢坐定粒六可以連任,就唔會吊住一隻手返工,只有知道當特首時日無多,先會珍惜當前剩下日子。

食住花生睇跑馬仔.

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-10-26 11:07 發表

我說
兩個司長岩岩換人去架空佢
得唔得 ?
係正常人都睇得到林鄭係大黃絲......亞爺明顯搵人架空佢...

同拜登鬥老?

吹水啦⋯⋯太老啦,過70都唔使諗

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-10-26 11:54 AM 發表
根本中央佈署咗係葉劉啦, 上屆唔畀入閘今屆補償, 明年23條立法搵返佢完成呢個工作
葉劉係鏡粉底已經無機會啦!

老譚上京都被ban+深圳早前突然取消會面(林鄭當時人已在深圳)已預視了她在中央心中地位已危,進而令我覺得林鄭連任機會不大,至少不會是順理成章,不過還有什麼人選則仍是一大謎團。

會由1個男人做 

引用:
原帖由 acacac 於 2021-10-26 11:30 AM 發表
鄧柄強啦
咁多個高官都驚驚青青
成日怕世界點睇
唔敢做野
你睇下強哥
電視回應都敢講中國台灣省死左條心
其他人點敢咁直接
但佢升得太快啦

屌、選邊個都冇所謂、不過一定要淋病走、佢老味陀衰家、做咁耐衰咁耐、佢仲想做?食屎啦!

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2021-10-26 10:17 AM 發表
「醉別西樓醒不記。春夢秋雲,聚散真容易。….」數香江回歸祖國廿五載,特首歷換四主,究竟下一屆特首由誰問鼎 ? 目前尚不好說。但沙半山風聞,最新

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211025/529407841685999616423769.jpeg/jNWqxbFsJWj_EV3uKI6zCQ3ArOnuYXVJ0YayitGGsoo

...
特首咁辛苦俾我就唔做啦,賺夠退休😌

寧要cy唔要女特首

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]