• 瀏覽: 32,807
  • 回覆: 265
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2021-10-26 10:26 發表
陳馮富珍?

鄧柄強啦
咁多個高官都驚驚青青
成日怕世界點睇
唔敢做野
你睇下強哥
電視回應都敢講中國台灣省死左條心
其他人點敢咁直接

國際線只有現任特首林鄭月俄女士和警務處處長鄧炳強先生先有資格。

支持一哥

引用:
原帖由 vvoy 於 2021-10-26 11:07 AM 發表

我說
兩個司長岩岩換人去架空佢
得唔得 ?
同意!現時黃底鵝根本已被架空,再選特首慳d啦🤭

女人無9用
唔好再用女人做leader

睇個勢亞爺係鐘情比加超俾佢上!

知情人仕,靈通人仕,全部冇飯開,為有出嚟呃飲呃食。

狗報狗吹,,,

引用:
原帖由 acacac 於 2021-10-26 11:30 AM 發表
鄧柄強啦
咁多個高官都驚驚青青
成日怕世界點睇
唔敢做野
你睇下強哥
電視回應都敢講中國台灣省死左條心
其他人點敢咁直接
我撐鄧柄強 ...

引用:
原帖由 FX2036 於 2021-10-26 11:30 AM 發表
國際線只有現任特首林鄭月俄女士和警務處處長鄧炳強先生先有資格。
係鄧局長!

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2021-10-26 10:26 AM 發表
陳馮富珍?
似係喎

亂點廿四,CY回朝都唔會係珍姐,珍姐年紀太大,你估香港係美國呀?搵太婆太公做特首?好話唔好聴,習總來港監誓,咪要做新特首扶手棍!特首人選年紀唔會大過習總,至多係同輩份如CY,而且林鄭嘅教訓,女人係弱者,特首點都搵男人做,可以幫手鬥美帝。

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2021-10-26 10:17 AM 發表
「醉別西樓醒不記。春夢秋雲,聚散真容易。….」數香江回歸祖國廿五載,特首歷換四主,究竟下一屆特首由誰問鼎 ? 目前尚不好說。但沙半山風聞,最新

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211025/529407841685999616423769.jpeg/jNWqxbFsJWj_EV3uKI6zCQ3ArOnuYXVJ0YayitGGsoo

...
一定係李家超做

引用:
原帖由 FX2036 於 2021-10-26 11:30 AM 發表
佢應該係再下一界

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]