• 瀏覽: 14,898
  • 回覆: 48
心中無難或者易,只有稱心或者揼心揼肺之別。此後五年將會是稱心的。

橫比掂比
香江又誰有能力,魄力並符合當特首五條件的……系冇
林鄭捱義氣,做多五年

引用:
原帖由 清風晨曦松迎客 於 2021-10-25 06:23 PM 發表
橫比掂比
香江又誰有能力,魄力並符合當特首五條件的……系冇
林鄭捱義氣,做多五年
有班地產黨成立了倒林太聯盟,証明了林太做得正確...捉到班地產黨的痛處.....

林鄭仲想做特首 李家超或者梁振英 好佢太多喇 仲話有畀佢捱義氣

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2021-10-25 07:42 PM 發表
林鄭仲想做特首 李家超或者梁振英 好佢太多喇 仲話有畀佢捱義氣
梁振英14佔中去左邊?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-10-25 06:44 PM 發表

有班地產黨成立了倒林太聯盟,証明了林太做得正確...捉到班地產黨的痛處.....
這種戲碼叫做大龍鳳吧,根本賊仔同賊阿爸串通,畫個二十年後的大餅,然後再吸血二十年

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-10-25 09:13 PM 發表

梁振英14佔中去左邊?
利用法庭 和平解決 78日 你認為做得唔好 林鄭玩足半年 日日汽油彈 只有警察頑抗 完全唔覺得佢支持警察 相比起結果 差太遠 最後要中央做嘢 先可以解決 梁振英完全係憑香港嘅法律解決 你話邊個有能力

死都唔肯推動健康碼,居心叵測。

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2021-10-25 11:18 PM 發表

利用法庭 和平解決 78日 你認為做得唔好 林鄭玩足半年 日日汽油彈 只有警察頑抗 完全唔覺得佢支持警察 相比起結果 差太遠 最後要中央做嘢 先可以解決 梁振英完全係憑香港嘅法律解決 你話邊個有能力
佔中果陣邊個出黎最多?梁生果陣去左邊??

有功就梁拎晒,有鑊就要林太拎??

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-10-26 07:30 AM 發表
死都唔肯推動健康碼,居心叵測。
你又知政府無做?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-10-26 07:40 發表

你又知政府無做?
依家連強制安心出行都要跪低,咁叫有做?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-10-26 07:40 發表

梁生有講過打算特赦七警,林鄭有冇先
七警案係林鄭任內終審定局,絕對有權特赦七警,認同警察的話點解又唔做?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-10-26 07:40 AM 發表

林太喺佔中嗰度有乜嘢功勞 最後用法庭禁制令要佔中嘅人走 係邊個嘅決定 你知道係林鄭嘅決定 係佔中嘅人冇資源 山窮水盡先至走㗎 同林鄭冇乜乜關係 喺你口中 功勞全部林鄭 半年以嚟成街汽油彈 錯就其他人錯 你係咁諗 好多人都唔認為係

引用:

你又知政府無做?
有做就做好咗啦!唔做安心出行,做健康碼就足夠了。
估計全世界都冇安心出行。
但系冇邊度唔做健康碼。(無能除外)

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-10-25 04:17 PM 發表
心中無難或者易,只有稱心或者揼心揼肺之別。此後五年將會是稱心的。
40幾萬個月流架      習爺刀想下屆佢黎HK做凸首呀林鄭(跌)斷手對連任不利     對CY重選上台大利    民心所向     眾望所歸       CY上台     呀爺恢復香港管治團隊信心  即時免檢疫免隔離通關     外匯基金化即化蝕為賺   中港經濟生氣重現       仲有潘曉穎母親即攬住cy    化干戈為玉帛     永無修例黑暴搞成年     天下太平 股匯齊爆升   譚妖宗吹話吾俾返大陸見呀爺     擺明玩呀林鄭      越近凸首選舉    好似魷魚遊戲    大家鬥玩   米買定花生睇下邊個笑到最後囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]