• 瀏覽: 24,238
  • 回覆: 103
+2
回家發現妻子與陌生男人獨處一室,的確很難平息怒火。內地1名男子日前回家時,發現房間衣櫃裏藏了1名男子,床榻凌亂,懷疑對方與妻子偷情,怒火中

還好吧…唔係通屎渠。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/熱爆話題/691814/驚見陌生男子躲衣櫃-人夫嬲到喊揮刀拷問-妻辯稱-來修水龍頭

真係修理水龍頭,又駛唔駛躲衣櫃

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-25 03:49 PM 發表
衣櫃裡面有水龍頭?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-25 03:49 PM 發表
下面出水來修理入妻有乜問題

呢d戲情av都有頗多套喎

修理人妻不斷出水的水龍頭 

應該係嚟通屎渠 

講真。的確唔講武德。正PK。連底線都無,系男張床搞人地老婆,咁既事都做得出。允食行遠兩步。。最新消息,個男證實同佢老婆發生關系,但應該系告佢強姦

引用:
原帖由 lam_km 於 2021-10-25 03:28 PM 發表
回家發現妻子與陌生男人獨處一室,的確很難平息怒火。內地1名男子日前回家時,發現房間衣櫃裏藏了1名男子,床榻凌亂,懷疑對方與妻子偷情,怒火中

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211022/528263678034710528573409.jpeg/5YawgoLbA_HpTYtvoufZ5i3t8QTKAwB_VHzgMlR84DI

還好吧…唔 ...
想娶大陸女人為妻的男人,要三思呀!

引用:
通常cfu上來修理D野,都唔會關大閘大門架啦

或者水喉大制喺衣櫃裡面呢 

大陸雞

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-10-25 04:41 PM 發表

想娶大陸女人為妻的男人,要三思呀!
點解呢?

真係整水喉架, 條水喉係人妻身上呀

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-10-25 04:02 PM 發表

衣櫃裡面有水龍頭?
廁所係衣櫃後面,所以入衣櫃整水喉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]