• 瀏覽: 24,297
  • 回覆: 103
+2
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-25 04:07 PM 發表
呢d戲情av都有頗多套喎
AV情節直頭係綁住個老公。不停捉姦逃走係港劇情節。

下面出水來修理......

引用:
原帖由 lam_km 於 2021-10-25 03:28 PM 發表
回家發現妻子與陌生男人獨處一室,的確很難平息怒火。內地1名男子日前回家時,發現房間衣櫃裏藏了1名男子,床榻凌亂,懷疑對方與妻子偷情,怒火中

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211022/528263678034710528573409.jpeg/5YawgoLbA_HpTYtvoufZ5i3t8QTKAwB_VHzgMlR84DI

還好吧…唔 ...
我仲以為主角係花柳綠帽柳俊江

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2021-10-25 04:51 PM 發表

點解呢?
她們當中有不少其實是身經百戰的沙埸老將。

果然水喉匠
郵差都得

有聲稱知情者透露後續發展,指衣櫃男真的是來修水龍頭,還貼出疑似夫妻兩人撰寫的道歉信。(網上圖片)

後來有聲稱知情者透露後續發展,指衣櫃男真的是來修水龍頭,還貼出疑似夫妻兩人撰寫的道歉信,除了描述事情經過,確認對方是來修水龍頭,並指經報警了解情節屬實,丈夫向對方賠償了3000元人民幣(約3650港元),不過該消息目前未獲得官方證實。

引用:
原帖由 lam_km 於 2021-10-25 03:28 PM 發表
回家發現妻子與陌生男人獨處一室,的確很難平息怒火。內地1名男子日前回家時,發現房間衣櫃裏藏了1名男子,床榻凌亂,懷疑對方與妻子偷情,怒火中

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211022/528263678034710528573409.jpeg/5YawgoLbA_HpTYtvoufZ5i3t8QTKAwB_VHzgMlR84DI

還好吧…唔 ...
即場掏出水龍頭讓修XD真係唔知乜料……

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-25 03:49 PM 發表
真係修理水龍頭,又駛唔駛躲衣櫃
係個女想含個男人條水龍頭

引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-10-25 04:57 PM 發表

廁所係衣櫃後面,所以入衣櫃整水喉
古惑的水喉........佬

引用:

還好吧…唔 ...
av情節🤣

應該帶埋工具先去揾人妻,作為一個維修工人有士巴拿係好正常

溪水無奶油找水喉匠🤔🤔

修理老婆既噴泉!

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-10-25 04:15 PM 發表
應該係嚟通屎渠 
哈哈哈
咁啫係搞完佢老婆再搞佢老公個菊花🌸

引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-10-25 04:57 PM 發表

廁所係衣櫃後面,所以入衣櫃整水喉
哈哈哈
因為長流唔識停
要揾個師父上黎塞塞佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]