• 瀏覽: 18,893
  • 回覆: 125
+5
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-10-25 06:44 PM 發表
死的死,病的病,打針的打針,不用多久,便人人都有抗體,但是。。。這樣能免疫嗎?
到時病毒又變種,過程再重覆一次,直至最後睇下邊個係最強變種生化人

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-10-25 05:22 PM 發表

對火葬場做成負荷
美帝大量雪櫃出租!

死多d 老人,幫輕未來嘅開支

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-10-25 12:52 PM 發表
好彩香港無人聽班所謂「香土疫苗專家」講嘢
唔係一定死得人多

英一周33萬人確診 疫歿急增

https://orientaldaily.on.cc/asset/china_world/20211025/photo/1025-00180-024b1.jpg ...
與病毒共存 黃犬最重要有自由空氣

BNOer染疫死覺得光榮,可以冚奴隸旗!

任務未達標, 小陰蒂國子民要繼續努力..............................................................

去死.

大家睇睇個首相;形象;言行;似正常人咩!??
唔死就奇啦

引用:
原帖由 007star 於 2021-10-25 12:54 PM 發表
no problem, BNOer will cover their position
BNOer will return to HK immediately if anything go wrong, I’m very sure for that!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-10-25 12:52 PM 發表
好彩香港無人聽班所謂「香土疫苗專家」講嘢
唔係一定死得人多

英一周33萬人確診 疫歿急增

https://orientaldaily.on.cc/asset/china_world/20211025/photo/1025-00180-024b1.jpg ...
我睇英超足球、英超欖球同板球,場場幾萬球迷唔帶罩攬頭攬頸,噴哂口水大聲唱歌咁開心,唔大爆發就奇蹟啦😆

生存權利無保障,再講其它豉油有咩意義

假新聞,手足不要信,趕快回祖家吧

搬龍門,阿斯利康冇用

HK XXX人兄話要用復必泰

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-10-25 03:23 PM 發表
呢班BNOer有無插英國政府防疫不力呢
喺香港插香港政府
去英國啞巴咁
呢班正宗英國狗

引用:
原帖由 寒冬富有蝦仁 於 2021-10-25 08:06 PM 發表
假新聞,手足不要信,趕快回祖家吧
不用怕,手足以毒攻毒,負負得正

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]