• 瀏覽: 77,592
  • 回覆: 470
  • 追帖: 1
+19
童裝品牌 Chickeeduck 公司老闆周小龍早前在其社交平台高調宣稱會穿着寫有挑釁字句的服裝周日到渣馬比賽的終點「打卡」,不過直至昨午渣馬結束也不見其蹤影。不過,有 Chickeeduck公司員工向香港文匯報記者透露,這個表面上「正義凜然」的童裝店老闆,內心卻是齷齪不堪,長期與一名已婚的公司女下屬搞婚外情,包括兩人在上班期間不時以「巡舖」等借口離開公司數小時「共聚」,更經常以工作太夜為由親自駕車送女方回元朗家。香港文匯報記者發現,周小龍上個月某天晚上駕車送女方回家時,當汽車抵達女方元朗家附近停泊時,一直沒有人落車,而是在車上「逗留」了約一小時。記者更發現,周小龍與該女員工逛商場時如同情侶,手挽手旁若無人,而男方似乎為了討女方歡心,早前一起到中環某錶店選購了一隻價值逾6萬元的瑞士名錶送給女方。●圖/文:香港文匯報記者齊正之、張得民

又係一個叫人衝自己鬆,手joke去送頭自己食好嘢。

新聞來源連結:

https://www.wenweipo.com/a/20211 ... b08d3407e1d610.html

呢條友拜曱甴這個邪神。。㗎

頂佢個制丫!
黑衫人溝白衫女?唔係咁冇原則嘛

唔好chic??Duck

索性改名做call???cken把啦

呢啲搞屎搞棍嘅卵樣你話佢係好人你都唔信啦

有錢可任性

作文當新聞

帽事O既... 洗乾淨俾返老公用唔會覺O既... 

周生識食吖,已婚C9先係最正

引用:
原帖由 mib04 於 2021-10-25 09:50 AM 發表
作文當新聞
仲以為有床照睇,DLLM,食Tea?

二打六,不值一提

識食梗係大波少婦

引用:
原帖由 mib04 於 2021-10-25 09:50 AM 發表
作文當新聞
作文?何出此言呢?你知道真相?

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-10-25 09:55 AM 發表
二打六,不值一提
咪係囉,二打六都咁大段報導,正垃圾報紙

食唔少免費C9天使 

引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-10-25 09:58 AM 發表

咪係囉,二打六都咁大段報導,正垃圾報紙
十二隻菊花任佳屌

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-10-25 10:02 AM 發表

十二隻菊花任佳屌
咩意思?唔明

鍵盤翻頁
左右