• 瀏覽: 77,834
  • 回覆: 470
  • 追帖: 1
+19
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Reporterdog 於 2021-10-25 09:36 AM 發表
童裝品牌 Chickeeduck 公司老闆周小龍早前在其社交平台高調宣稱會穿着寫有挑釁字句的服裝周日到渣馬比賽的終點「打卡」,不過直至昨午渣馬結束也不見其蹤影。不過,有 Chickeeduck公司員工向香港文匯報記者透露,這個表面上「正義凜然」的童裝店老闆,內心卻是齷齪不堪,長期與一名已婚的公司女下屬搞婚外情,包括兩人在上班期間不時以「巡舖」等借口離開公司數小時「共聚」,更經常以工作太夜為由親自駕 ...
荃灣乜都得,就係衰在有間”戚Key得”!!!

編文真定假都好, 總之大家學懂一樣野, 就係低調, 同前後腳既重要

王c曱甴最愛送比手足戴綠帽,

引用:
原帖由 kxkx 於 2021-10-25 10:24 AM 發表

可能知道係作文
可能知道?咁講好不負責任喎!

資深義士Vs資深天使

引用:
原帖由 Chobis 於 2021-10-25 09:55 AM 發表
黑暴期間都食唔少天使,高矮肥廋都玩齊,而家轉食住家菜
其實唔好講得太盡,貧不與富鬥,人地到時嬲9告你毀謗你就G

引用:
原帖由 二叔公 於 2021-10-25 10:30 AM 發表

可能知道?咁講好不負責任喎!
唔通你知道D野?

賤格

引用:
原帖由 天生加加速廁紙 於 2021-10-25 10:34 AM 發表

其實唔好講得太盡,貧不與富鬥,人地到時嬲9告你毀謗你就G
佢可能唔係香港, 唔怕比人告

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-10-25 10:27 AM 發表
編文真定假都好, 總之大家學懂一樣野, 就係低調, 同前後腳既重要
有冇都好, 點都有野寫既

食手joke 老婆,好合理

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2021-10-25 09:36 AM 發表
童裝品牌 Chickeeduck 公司老闆周小龍早前在其社交平台高調宣稱會穿着寫有挑釁字句的服裝周日到渣馬比賽的終點「打卡」,不過直至昨午渣馬結束也不見其蹤影。不過,有 Chickeeduck公司員工向香港文匯報記者透露,這個表面上「正義凜然」的童裝店老闆,內心卻是齷齪不堪,長期與一名已婚的公司女下屬搞婚外情,包括兩人在上班期間不時以「巡舖」等借口離開公司數小時「共聚」,更經常以工作太夜為由親自駕 ...
好出奇咩? 我地黃屍不嬲都冇個好人架啦。。。

引用:
原帖由 mib04 於 2021-10-25 09:50 AM 發表
作文當新聞
玻璃心。。。

引用:
原來做‘加油’ 班主老黑暴,一般都是‘大貪鬼’吸血狂魔,其它是愛白由西、自閉、弱能、高尚假髮官。手足妻唔開唔食。小周車上身體馬拉蟲爬行。難怪小周蟲開童裝,可以多少婦入呢。小周為你加潤滑油,教你玩身體馬拉蟲爬行行.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]