• 瀏覽: 26,851
  • 回覆: 372
  • 追帖: 1
+2
廢話!唔同大佬共進退唔通你條跟美狗夠膽自己郁中國咩!

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-10-25 10:49 AM 發表
即係老美唔派兵嚟,澳洲都唔會啦,台灣死梗,五眼講就兇狠,做就碌撚
美國係唔會出兵 事實証明美國將領未開戰巳經打定軍事熱線 核武大國唔會直接開戰 美國一定係揾代理人去送死

中國不惹事, 但不怕事. 在統一台灣問題上, 絕不退讓.

如果真係打,老美幫,中國都吾在乎打多個啦,自己又吾係乜強國

咦~~~ 真係狗狗,唔係扮架喎~~~~~

你自己係一個國家~ 無主見既咩~
自己做唔倒決定既咩

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-10-25 09:19 AM 發表
澳洲國防部長達頓(Peter Dutton)表示,若中國武力犯台,澳洲將與美國共同進退,又稱中澳是否開戰,取決於中國的態度。澳洲國防部長達頓10月24日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211025/529226380613783552789035.jpeg/bt7-o0DcAmZb1nWQ-RrQGdRqFTvNLCMwl1uXN5dblzc?v=w1280r16_9
好驚驚呀!

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-10-25 10:55 AM 發表
中國不惹事, 但不怕事. 在統一台灣問題上, 絕不退讓.
唔係喎,美國軍機降落台灣都冇乜嘢咁,美軍24人駐台又好似冇乜嘢咁,好似退譲緊喎?

引用:
原帖由 kenny1032 於 2021-10-25 10:53 AM 發表
其實澳洲何解咁仇視中國?早十年前還是很友善的
友善只係表面上, 而家只係不掩飾真本性 五眼即係五眼係反華

咁,澳洲的態度又係點樣?乜唔係中澳是否開戰取決於美國態度咩?
澳州佬係唔係思覺失調

美國隻狗......

其實澳洲地方好大,用核彈都吾好炸

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-10-25 11:01 AM 發表
其實澳洲地方好大,用核彈都吾好炸
但人口只集中在東西兩岸,只炸兩邊就已死了九成人了。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-10-25 09:19 AM 發表
澳洲國防部長達頓(Peter Dutton)表示,若中國武力犯台,澳洲將與美國共同進退,又稱中澳是否開戰,取決於中國的態度。澳洲國防部長達頓10月24日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211025/529226380613783552789035.jpeg/bt7-o0DcAmZb1nWQ-RrQGdRqFTvNLCMwl1uXN5dblzc?v=w1280r16_9
諗起 阿富汗,尾國如何 殺平民  應該唔駛再多講。佢支持既所謂 政府,佢一話走 支持唔到一個月

尾國最後敗走,佢既支持國 無佢地走得咁快,結果要留低

尾國咁有義氣,咪支持佢囉

尾國係阿富汗 做埋個傀儡政府 最後都只能敗走,依家 係比 阿富汗強得多既中國,我相信 尾國可以不停殺人殺平民 製造 人道災難,但要贏應該做唔到

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-10-25 10:58 AM 發表

唔係喎,美國軍機降落台灣都冇乜嘢咁,美軍24人駐台又好似冇乜嘢咁,好似退譲緊喎?
咁大陸收返台灣你係咪坐大飛去幫拖反登陸吖

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-10-25 10:59 發表

友善只係表面上, 而家只係不掩飾真本性 五眼即係五眼係反華
那些年真係友善的,澳洲學校有中文學

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]