• 瀏覽: 3,221
  • 回覆: 43
+2
成日幫白人漂白,美化那班打手,毒媒黑記,睇怕呢條漢奸都應係佢地祖宗

明明美國就大把屎坑嘢,為甚麼只抹大陸,冇都抹到佢衰,但美國的就扮睇唔到,
本來都冇問題

但為何仍捧到這個地球最污糟邋遢國上道德高位般? 毒記你地乜居心

附件

tempFileForShare_20211025-103015.jpg(189.94 KB)

白人國家人權問題劣跡斑斑.

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-10-25 10:41 AM 發表
白人國家人權問題劣跡斑斑.
但就仲以為好似百年前可以隻手遮天,踏住滿堆罪行及血腥,指責別人

最賤竟有大部分媒體仲助紂為虐,枉佢地仲有面企在公正公義,新聞自由?的牌匾之下,無恥!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-25 09:38 AM 發表

美國喎
係唔係好似當年阿克X頓咁呀?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-10-26 11:05 AM 發表

係唔係好似當年阿克X頓咁呀?
美國最叻就係操縱新聞

好似呢單

https://www.hk01.com/即時國際/110220/20歲英國女模特兒赴米蘭拍攝-原來是綁匪設局-險送-暗網-拍賣

阿拉伯那邊因有美國包庇,所以,那受害少女响了警號
那些被販賣的美女,會被送去那邊任由淫慾,
被玩厭的更會被餵老虎

怎解聯合國組織對這控訴又不聞不問?

嘩 全部都係民主天堂喎

強姦天堂先岩喎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021/10/26 11:17 發表

美國最叻就係操縱新聞

好似呢單

https://www.hk01.com/即時國際/110220/20歲英國女模特兒赴米蘭拍攝-原來是綁匪設局-險送-暗網-拍賣
印度天天強姦和迫害女人和種姓問題都無在聯合國提啦 。

個個西方國家扮盲。

請了印度人做司機? 

根本就係商業糾紛J小陣啦

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-24 08:36 PM 發表
其實知道晒車主係邊個,咁都照強姦? 唔怕坐監?
可能上到庭變憂獸車主呢, 咪唔驚囉.

有自由就無安全

香港應該算係最重視強姦案既地方之一

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2021-10-26 02:32 PM 發表
香港應該算係最重視強姦案既地方之一
吓!

調轉講嘛?係最鍾意放生強姦犯先啱

論最重視強姦案的,係中國

美國的強姦刑罰都勁過你香港啦!

叫車就係叫鴨

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]