• 瀏覽: 4,960
  • 回覆: 50
陳自恥自以為係博士,自以為好有料,話俾亞爺聽開講政府攪得好掂,唔需要追蹤碼,重同亞爺講你要開關,無我哋開講人你唔掂,你損失會好大。亞爺同佢講,你返歸啦。

港人不知幾咁乾淨。
某啲地區一旦發現本地個案就爆到周圍都係。
近期香江即使有本地個案。圍封檢查都找不到第二人
證明咗一個事實,就係港人個人衛生意識強!
好心其他地方派員來港學下啦。

林鄭不應妄自菲薄。
在如此高密度人口。
其實港人抗疫絕對係世界級的。

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-10-24 08:00 PM 發表

黃人只識用假來騙人,手足俾人捉只識鍵盤俠,黃人智商動物界一流
講比你聽個答案又話鍵盤俠淨係識批鬥,晒9氣,同埋我唔係黃攞 😂 搞到今日咁班黃自己攞9黎搞我9事

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-10-24 08:04 PM 發表

講比你聽個答案又話鍵盤俠淨係識批鬥,晒9氣,同埋我唔係黃攞 😂 搞到今日咁班黃自己攞9黎搞我9事
黃人智商高,做完又冇膽認,乜叫排查追蹤,十幾億人分秒追蹤行蹤?

中央已明確表態, 陳笑恥同林鄭仲要中國硬接受香港嗰套失敗既防疫制度,
佢地真係以為自己大過習主席咁白痴, 仲以為香港官員高高在上,
佢地真係井底蛙.

引用:
原帖由 叼人必先自J硬 於 2021-10-24 08:03 PM 發表
港人不知幾咁乾淨。
某啲地區一旦發現本地個案就爆到周圍都係。
近期香江即使有本地個案。圍封檢查都找不到第二人
證明咗一個事實,就係港人個人衛生意識強!
好心其他地方派員來港學下啦。

林鄭不應妄自菲薄。
在如此高密度人口。
其實港人抗疫絕對係世界級的。
香港唔係無爆, 只係唔係全民檢查, 如果全民檢查可能有一半人已染病
仲有香港政府出咗事係唔會公報架.

引用:
原帖由 woody666 於 2021-10-24 08:35 PM 發表

香港唔係無爆, 只係唔係全民檢查, 如果全民檢查可能有一半人已染病
仲有香港政府出咗事係唔會公報架.
如果真係廣泛流傳。
圍封檢測、行業恆常檢測都一定會找到。
但是多日來都找不到第二人。
本地清零是可靠可信的

香港班磚家,換走佢地啦

陳笑恥 真搞笑,掟下 A B C三選項 比內地 官員 選擇,笑恥 以為自己係 邊位呀

即使阿爺答應港人唔需要健康碼通關,

但只能夠入深圳,

當進入深圳機場高鐵站去其他城市,

機場高鐵站嘅安檢人員都要睇健康碼行程碼,

唔裝健康碼,

有機會只能去到深圳

進入深圳地鐵、巴士、的士、商場、部分餐廳要睇健康碼,

如果唔裝健康碼,

去深圳用腳行半日唔坐車,

自備食物盒?

咁過到深圳海關都無意思,

舉例過年過節好多香港人搭和諧號上廣州,

如果住北區唔想搭高鐵,

或想到廣州市中心嘅,

羅湖站安檢見你無健康碼行程碼,

唔會俾你入站上和諧號,

只能深圳海關一天遊

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-24 06:45 PM 發表
新冠肺炎肆虐多時,本港與內地一直通關無期。政府專家顧問、中大呼吸系統科講座教授許樹昌今日(24日)出席電台節目表示,內地

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211024/photo/bkn-20211024174315911-1024_00822_001_01b.jpg?20211024182156

新冠肺炎肆虐多時,本港與內地一直通關無期。政府專家顧問、中 ...
咪係囉,凡事講道理,用埋啲咩馬真係有用?咁用咗果啲地方家陣就無事??反之,無用果啲地方就有幾10日無本土個案.許教授點解釋???

又係呢舊垃圾專家講野,最記得佢舊年話自己只係返工放工所以唔駛參加全民檢測,正垃圾

還在,研究?待落實? 爭取?

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-10-24 07:36 PM 發表
上到去關機攞之後轉用其他ac,淨係依d功能跟本冇用
返到大陸, 手機係實名制又綁定健康碼, 你換手機號碼而冇健康碼, 周圍都去唔到.

當然要有啦,否則我係大陸都唔收貨。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]