• 瀏覽: 37,462
  • 回覆: 196
+8
引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-10-24 16:53 發表

俾囡啜黑?
仔都未定

真係要好小心

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-10-24 02:33 PM 發表
打左毒針,死就預左架啦
煽動仇恨?

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-10-24 15:48 發表

此圖以儲存到手機作恥笑之用

肥到成隻豬咁學人跑渣馬

引用:
原帖由 choopper 於 2021-10-24 03:51 PM 發表
有400多名傷者?有冇咁多呀. 跑完嘔兩野抽下筋都算?
點解港人可以弱雞到咁既程度

引用:
原帖由 ABBA9999 於 24-10-2021 14:08 發表
渣打香港馬拉松今日(24日)舉行,如同往年一樣,賽事沿途有醫療輔助隊設置多個救護站,有跑手於抵達終點前不適暈倒,需由在場...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211024/photo/bkn-20211024104127788-1024_00822_001_01b.jpg?20211024134851

今次有400多名傷者?到底報名班人有冇練過同跑過未架 ...
呢位不幸者個奶重大過女人,重跑!?唉!😑

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-10-24 03:48 PM 發表

此圖以儲存到手機作恥笑之用

唔好咁衰啦,其實好慘架啦

不自量力

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2021-10-24 02:48 PM 發表

為影相而參加,跟著落埸5分鐘開始氣喘🤣🤣🤣繼而中途退出,以上係我參加慨所見所聞😂😂😂
為影相而參加,正垃圾

引用:
原帖由 alan280204 於 2021-10-24 04:39 PM 發表

成個歐洲,美國都好多人打左,死左幾多人?死得多過中新冠?你有證據?
人地打西方民主疫苗,不是打武漢炸彈毒針

攞命跑!

引用:
原帖由 Island-Man 於 2021-10-24 03:43 PM 發表

最討厭就係嗰啲人,隨便寫埋自以為正能量嘅嘢,攪到個個跟風,如果唔跟風就係逆潮流,結果個個離晒地,最後同一班現實派嘅人發生矛盾,社會撕裂!
不過跟唔跟又係好個人嘅事

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-10-24 05:08 PM 發表

人地打西方民主疫苗,不是打武漢炸彈毒針
打傻仔水。打到無曬腦

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2021-10-24 02:08 PM 發表
渣打香港馬拉松今日(24日)舉行,如同往年一樣,賽事沿途有醫療輔助隊設置多個救護站,有跑手於抵達終點前不適暈倒,需由在場...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211024/photo/bkn-20211024104127788-1024_00822_001_01b.jpg?20211024134851

今次有400多名傷者?到底報名班人有冇練過同跑過未架 ...
成條喪屍咁款。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]