• 瀏覽: 37,466
  • 回覆: 196
+8
引用:
原帖由 奧海 於 2021-10-24 03:27 PM 發表
最好參加渣馬嘅人全部死晒去
主辦單位直頭要死全家,不得好死,不得善終
凌晨開始封路,樓下就已經一直嘈喧巴閉,又搞到隔離街成晚大塞車,不時發出響安聲,鑊鑊搞渣馬都係咁西樣
難得都無舉辦兩屆,摺9咗佢啦
哇,黑心到你呀,講啲野咁冇人性!

引用:
原帖由 hkjacky 於 2021-10-24 14:43 發表

好多人只係跟風跟潮流, 同d乜乜challenge一大班人無腦盲從一樣
條路自己揀仆街唔好喊

提示: 違規內容已被屏蔽
又夜訓又要跑

為影相而參加

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2021-10-24 02:08 PM 發表
渣打香港馬拉松今日(24日)舉行,如同往年一樣,賽事沿途有醫療輔助隊設置多個救護站,有跑手於抵達終點前不適暈倒,需由在場...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211024/photo/bkn-20211024104127788-1024_00822_001_01b.jpg?20211024134851

今次有400多名傷者?到底報名班人有冇練過同跑過未架 ...
幅相個樣好恐怖 又瘀又黑

引用:
原帖由 奧海 於 24-10-2021 15:27 發表
最好參加渣馬嘅人全部死晒去
主辦單位直頭要死全家,不得好死,不得善終
凌晨開始封路,樓下就已經一直嘈喧巴閉,又搞到隔離街成晚大塞車,不時發出響安聲,鑊鑊搞渣馬都係咁西樣
難得都無舉辦兩屆,摺9咗佢啦
花市仲勁,唔好搞

跑成咁?點解平日唔練習多一點呢?

太差勁了!

引用:
原帖由 ABBA9999 於 2021-10-24 02:08 PM 發表
渣打香港馬拉松今日(24日)舉行,如同往年一樣,賽事沿途有醫療輔助隊設置多個救護站,有跑手於抵達終點前不適暈倒,需由在場...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211024/photo/bkn-20211024104127788-1024_00822_001_01b.jpg?20211024134851

今次有400多名傷者?到底報名班人有冇練過同跑過未架 ...
祝危殆果位跑手早日康復!

引用:
原帖由 前飛 於 2021-10-24 02:39 PM 發表
希望傷者大步檻過冇事啦🙏🙏🙏
你呢d先叫正常留言

引用:
原帖由 保安員叔叔 於 2021-10-24 04:37 PM 發表
帶口罩跑步好9辛苦
跑步係吾可以帶口罩~

咁危險都仲要攪

渣馬跑得耐,身體有事,應即時停止再跑落去

而家啲人,對住手機仲多過對住自己屋企人。同埋放假個個都出街漫無目的周圍行,有時間都唔拎起對跑鞋跑

講真果四百幾個唔舒服嘅人都係為咗呃like,覺得自己好威先去跑。講真自己攞嚟賤

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]