• 瀏覽: 5,196
  • 回覆: 91
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 1980720 於 2021-10-24 01:38 PM 發表

個2隻形似字係咩意思 黃曱心照啦
黃曱又想混淆事聽
佢地係唔會認, 因為冇良知.

黃絲俾人玩到一棟都無

警方及大會做得非常好,對D壞腦黃人不需客氣

引用:
原帖由 allen89 於 2021-10-24 12:50 PM 發表
好L好笑 住在香港 唔可以著「香港」兩個字既衫,唔可以叫加油
乜野邏輯?好心下年就唔好參加呢D「Xiang gang」盛事啦

===========================================================

參加十公里賽事的蘇先生在衣服上印上「香港」二字,他稱報到時被警員帶走,並交給工作人員處理,大會 ...
你夠唔夠膽拎呢兩隻字曱甴字款入中聯辦? 解放軍營?

香港加油呢啲反黨反國口號,一定要禁,往後所有大型賽事參賽者應要求他們宣誓,和簽確認書承諾擁護祖國

寫「美狗」就可以

引用:
原帖由 ld933 於 2021-10-24 01:17 PM 發表
杏港?

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-10-24 15:25 發表
曱甴最戇尻
x2

引用:
原帖由 allen89 於 2021-10-24 12:50 PM 發表
好L好笑 住在香港 唔可以著「香港」兩個字既衫,唔可以叫加油
乜野邏輯?好心下年就唔好參加呢D「Xiang gang」盛事啦

===========================================================

參加十公里賽事的蘇先生在衣服上印上「香港」二字,他稱報到時被警員帶走,並交給工作人員處理,大會 ...
賴死喺中國香港做乜嗻,唔係冇本事走啊嘛。

引用:
原帖由 0987654 於 2021-10-24 06:11 PM 發表

曱甴好失敗,又要宣揚港獨但又唔敢認成個傻仔咁……咁怕死點搞革命?
正常既人一開始就預左黃狗輸到一敗塗地,黃狗以為阿爺好似香港政府甘廢,甘就已經走上不歸路

很明顯係因為LOGO問題
那個香港LOGO充滿政治氣場

自己申請。

下年跑渣馬係咪要宣誓

邊個玩爛左呢個香港"檸一檸"加油的創意,回帶到2019年6月唔該!

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2375943/【訪問】設計師創作「香港加油」雙向字!寄語:珍愛生長地的朋友都加油

https://www.ftvnews.com.tw/news/detail/2019621W0004

所以我一直忌而不用,與喪屍革命割蓆!!
唔好再問點解用唔得! 於我心中跟本就係毒物!!

多謝黑暴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]