• 瀏覽: 5,248
  • 回覆: 91
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-10-24 01:39 PM 發表
改著香港沉淪
你著啦!

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2021-10-24 01:29 PM 發表
大家盡量將相片既人放上微博同警察國安!
唔駛啦,大會全程都有cctv,班黃畜分分鐘下年冇得參加

引用:
原帖由 allen89 於 2021-10-24 12:50 發表
好L好笑 住在香港 唔可以著「香港」兩個字既衫,唔可以叫加油
乜野邏輯?好心下年就唔好參加呢D「Xiang gang」盛事啦

===========================================================

參加十公里賽事的蘇先生在衣服上印上「香港」二字,他稱報到時被警員帶走,並交給工作人員處理,大會 ...
加乜L油呀?宜家係中華人民共和國香港特別行政區政府管治香港,你係咪唔順超?

有吉士就用「香港特區政府加油」呢個口號,仲要每個字同樣font size,量你班友都唔肯。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2021-10-24 05:58 PM 發表

加乜L油呀?宜家係中華人民共和國香港特別行政區政府管治香港,你係咪唔順超?

有吉士就用「香港特區政府加油」呢個口號,仲要每個字同樣font size,量你班友都唔肯。
腦殘黃狗冇本事移民咪搞下小動作鬼鬼鼠鼠自high囉,最緊要博見報擦下存在感

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 allen89 於 2021-10-24 12:50 PM 發表
好L好笑 住在香港 唔可以著「香港」兩個字既衫,唔可以叫加油
乜野邏輯?好心下年就唔好參加呢D「Xiang gang」盛事啦

===========================================================

參加十公里賽事的蘇先生在衣服上印上「香港」二字,他稱報到時被警員帶走,並交給工作人員處理,大會 ...
最搞笑係班曱甴隻隻都跪低,同高牆合作愉快

如此質素,難怪一九年透過暴動進行既奪權革命如此失敗

只有香港,獨特兩個字,即係港毒,我撐警方要威權執法

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-10-24 01:06 PM 發表

換上「中國香港」、「中國香港加油」就政治正確ok了!
呢d唔係叫政治正確喎……唔識唔好學人講啦~笑死人

引用:
原帖由 owen112233441 於 2021-10-24 01:21 PM 發表

手足太無骨氣,人地要佢換衫就換
留喺香港同佢地口中既港共政權合作愉快,獻媚表忠

香港不能獨自存在兩個字

引用:
原帖由 ld933 於 2021-10-24 01:17 PM 發表
原來黃屍都係黑社會份子

應交法院判

ㄧ招就便定海乂針,文字辱

引用:
原帖由 ld933 於 2021-10-24 01:15 PM 發表
紋身嗰個好笑
要黐到成腳膠布摭住
黃人黐膠布都要跑

引用:
原帖由 1980720 於 2021-10-24 01:38 PM 發表

個2隻形似字係咩意思 黃曱心照啦
黃曱又想混淆事聽
曱甴好失敗,又要宣揚港獨但又唔敢認成個傻仔咁……咁怕死點搞革命?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]