• 瀏覽: 81,734
  • 回覆: 928
  • 追帖: 1
+37
引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-24 11:30 AM 發表
真心吳知,香港加油有乜問題????
以前香港加油是鼓勵…自2019黑暴打爛香港然後話好撚愛香港……依家一聽到香港加油就想嘔

點解幅相得佢一個打格????

其實真心唔明有咩問題

引用:
原帖由 wize 於 2021-10-24 11:50 AM 發表

香港加油依家犯國安法呀正on9
有人話犯國安法咩on9而家喺賽會禁止呀嘛, 參加人哋舉辦嘅活動,就要跟人哋嘅規矩㗎喇。

跑步既曱甴要用拖鞋逐隻仆濕,嘻嘻,笑到碌地

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-10-24 11:04 AM 發表
渣打馬拉松今日舉行,今次為疫情下首場大型體育活動外,亦是《港區國安法》實施後首場渣馬,跑手衣着成為焦點,多名跑手疑因運動服印有「香港」及「加...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20211024/share_2021102410234593180.png

真係有啲咁嘅戇鳩仔, 運動搞到攞嚟宣揚政治為乜呢? 結果咪又係 ...
唉!比班黃C黑暴政棍搞到香港真係越來越冇言論自由 依家在大陸嘅言論比香港越來越自由
香港加油 中國加油 全人類加油 這些都係正能量 點解啲人要負面解讀? 在尊重一國兩制 在基本法的框架下 香港人可享有九七前嘅一切自由 請好好珍惜啦!政棍黑暴請不要再去破壞啦!

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-10-24 11:04 AM 發表
渣打馬拉松今日舉行,今次為疫情下首場大型體育活動外,亦是《港區國安法》實施後首場渣馬,跑手衣着成為焦點,多名跑手疑因運動服印有「香港」及「加...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20211024/share_2021102410234593180.png

真係有啲咁嘅戇鳩仔, 運動搞到攞嚟宣揚政治為乜呢? 結果咪又係 ...
呢啲死曱甴真係不知所謂!on 9一世

引用:
原帖由 去沙漠哂太陽 於 2021-10-24 11:10 AM 發表
現時有幾多標語是被禁止的?有冇網站可以睇到
標語“小你老x ,”禁 “小你媽x”禁, “死低B仔”禁…  你可以諗到一萬幾千個標語出來都得,你教大會點列出?

引用:
原帖由 黃昏進擊的香腸 於 2021-10-24 11:52 AM 發表
其實真心唔明有咩問題
黑暴港毒曱甴言論,難聽過粗口!

入咗邪教不能自拔,冇得救㗎喇,一世了

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-24 11:30 AM 發表
真心吳知,香港加油有乜問題????
呢句嘢本身冇問題,問題在於曱甴霸咗嚟用!

好簡單 !
既然參賽者玩野
就唔俾佢玩囉 ...   

引用:

on 9

引用:
原帖由 ChiNa使用支付寶 於 2021-10-24 11:35 AM 發表
咁整香港仆街又得唔得
九唔搭八

走狗做野講野永遠快主人一步,下次寫唔同嘅國家唔同嘅城市加油,係咪都唔比?老美加油,老英加油,老麥加油

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]