• 瀏覽: 81,711
  • 回覆: 928
  • 追帖: 1
+37
引用:
原帖由 33Chris 於 2021-10-24 11:04 AM 發表
渣打馬拉松今日舉行,今次為疫情下首場大型體育活動外,亦是《港區國安法》實施後首場渣馬,跑手衣着成為焦點,多名跑手疑因運動服印有「香港」及「加...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20211024/share_2021102410234593180.png

真係有啲咁嘅戇鳩仔, 運動搞到攞嚟宣揚政治為乜呢? 結果咪又係 ...
印”手足齊上齊落”得唔得啊

移民出國玩民主啦。香港唔到你話事啦。你地都惡兩年咯。人生最威時光

要求主辦將佢資料交國安警,香港要嚴勵掃黃打黑

香港加油,四粒字本來好平常好正面,可惜比黃屍曱甴騎劫左成為佢哋反中亂港嘅暗號……

爽,又可以記錄在案

即刻人臉職別,以後睇路😅

下次印嚟個

附件

3A30DA4C-2515-42BD-9DC3-9EC38DBB6E17.jpeg(26.47 KB)

引用:
原帖由 去沙漠哂太陽 於 2021-10-24 11:10 AM 發表
現時有幾多標語是被禁止的?有冇網站可以睇到
2019曱甴之亂時曱甴用過嘅都犯國安法

引用:
原帖由 Timothy226 於 2021-10-24 11:43 AM 發表

咁叫中國香港加油又得唔得呢
D黃人會咁做至奇啦,正常人根本唔會做呢種On9嘢,身體係自己嘅點會俾其他人利用做政治工具。

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-24 11:30 AM 發表
真心吳知,香港加油有乜問題????
因為係暴亂期間嘅常用語,
簡單講係「暴亂常用口號」。

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-10-24 11:04 AM 發表
渣打馬拉松今日舉行,今次為疫情下首場大型體育活動外,亦是《港區國安法》實施後首場渣馬,跑手衣着成為焦點,多名跑手疑因運動服印有「香港」及「加...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20211024/share_2021102410234593180.png

真係有啲咁嘅戇鳩仔, 運動搞到攞嚟宣揚政治為乜呢? 結果咪又係 ...
香港加油依家犯國安法呀正on9

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-10-24 11:48 AM 發表

印”手足齊上齊落”得唔得啊
仲好意思面唔會紅嘅咪印囉~最緊要對得住(齊上齊落)嘅手足喎,一個跑緊馬拉松一個踎緊監,咁樣算唔算齊上齊落先係重點?

號碼布搵到曬個人資料仲敢用,仲天真過戴曬頭套嗰班

識時務者一定寫中國加油

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-24 11:30 AM 發表
真心吳知,香港加油有乜問題????
你真係唔知自己做緊咩野?就真係無知。
如你只係假扮唔知咩野事,就真係無恥!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]