• 瀏覽: 81,884
  • 回覆: 928
  • 追帖: 1
+37
引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-10-25 05:50 PM 發表

(香港加油)顧明思義是在香港各處加放燃油!
黑暴黃畜準備再來一次掟汽油彈暴行!
香港加哂油!
豈不是變成火上加油!
破壞性難以估計!
(香港加油)是黑暴黃畜準備催毀香港的暗號!
是違反國安法的!
每晚幫自己加油得呱... 

跑完馬上拉

搞唔起暴動就搞小動作,時代垃圾即係時代垃圾,仲留響香港把X咩

講明要團滅黑暴文宣,唔走就等找數

咁以後奧運 香港隊, 應該點去吶喊支持?

引用:
原帖由 kw_lam 於 25-10-2021 08:49 PM 發表
搞唔起暴動就搞小動作,時代垃圾即係時代垃圾,仲留響香港把X咩
==========
無法啦..
黃傻思想是港獨不成,就要攪D肉酸野來引人注意..
舊有阿Q精神,今有黃友精神...同樣是自己呃自己....

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-10-25 07:51 PM 發表

每晚幫自己加油得呱... 
一樣唔得!
黑暴黃畜放火燒差佬及無辜市民!
大家見識過喇!
你咪又係人一個!
加滿油咪一樣變成易燃物品!
可以燒毀香港某處地方!

引用:
原帖由 Captain_Jake 於 2021-10-24 09:31 PM 發表

扮乜嘢無知?除咗曱甴,仲有邊個係度用?

做乜夠膽做唔夠膽認? 又係笠住個頭然後話自己光明正大?

你又試下著件納粹衫去德國睇下你會唔會俾人拉

就嚟月尾,你都係執定啲金銀衣紙拜下你啲太子站手足啦:smile ...
邊個係到扮無知個個人都好清楚 , 而家香港加油都可以變成8964咁變成禁語 ? 你大陸蝗族咪又係夠膽做唔夠膽認 😂 瀋陽爆炸單野死咁多人都好像冇發生過咁 , 笠住個頭走去屌其他人叫雞 🤣

引用:
原帖由 eason1001 於 2021-10-26 05:23 PM 發表

邊個係到扮無知個個人都好清楚 , 而家香港加油都可以變成8964咁變成禁語 ? 你大陸蝗族咪又係夠膽做唔夠膽認 😂 瀋陽爆炸單野死咁多人都好像冇發生過咁 , 笠住個頭走去屌其他人叫雞 🤣
真係禁嘅話你有用得到?你估真係搵你唔到咩?
點呀?又生於亂世呀?又成功爭取國安法呀?
定係走去英國呼吸tesco貨架嘅自由空氣呀?

7頭黃絲怕死又要搞事!

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-10-24 04:38 PM 發表

對, 原本香港好好地, 又有言論自由, 又有遊行自由, 係邊個招惹班黑暴呢?
犯民政棍,依家佢哋唔係著草就坐緊,拋棄手足

引用:
原帖由 imissyousomuch 於 2021-10-27 08:34 AM 發表

犯民政棍,依家佢哋唔係著草就坐緊,拋棄手足
你睇吓華記點講先

https://www.hk01.com/政情/693468/政壇諸事町-建制kol-華記-成立反對林鄭連任群組-有1-5萬成員

引用:
原帖由 Captain_Jake 於 2021-10-26 09:06 PM 發表

真係禁嘅話你有用得到?你估真係搵你唔到咩?
點呀?又生於亂世呀?又成功爭取國安法呀?
定係走去英國呼吸tesco貨架嘅自由空氣呀?
係大陸你可以隨便搵呢d 字眼 ? 你個平行時空係可以架 ? 你有冇試過微博打左禁語比人封號 ? 你老味剩係識9up , 瀋陽大爆炸剩係死4個 ? 大水浸又死左幾個 ? 跟住就用人地叫雞個新聞去遮住大爆炸單野 , 人地比錢叫雞就放到咁大 , 香港果個國安大佬唔比錢叫無牌雞就乜事都冇 ? 😌

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-10-25 10:49 發表

https://cdn.discuss.com.hk/t/bb4845/f/800x0/https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20211024/share_2021102410234593180.png

相片中呢位墜lin男,有無人識得佢呀?真係好墜喎,好核突呀!!用砵仔糕啦。
過左成2個星期,有人搵到個墜lin男係邊個未?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]