• 瀏覽: 6,002
  • 回覆: 66
+3
引用:
原帖由 afatchan 於 2021-10-24 12:38 PM 發表
星真正money see monkey do
學外國與病毒共存
而家日日成3千人確診

BNT 係人類滅絕計劃

兩劑都未打,白痴

引用:
原帖由 lcyllya 於 2021-10-24 10:08 AM 發表
打BNT一樣要三針先有效,我話嘅
西淫約廠5月份時已講😂

香港大概都免不了要補打第三針。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-24 03:18 PM 發表
香港大概都免不了要補打第三針。

同流感針一齊打

新加坡「與病毒共存」計劃行咗幾個月,美國疫情自己已經夠衰,依家連美國都將新加坡列為最高風險地區,新加坡依家真係衰到貼地!

引用:
原帖由 快思飛 於 2021-10-24 04:56 PM 發表
新加坡「與病毒共存」計劃行咗幾個月,美國疫情自己已經夠衰,依家連美國都將新加坡列為最高風險地區,新加坡依家真係衰到貼地!
與病毒共存原意係為經濟活動開路

但爆成咁,被列為高風險地區,人地唔會去,亦唔歡迎佢,對經濟毫無幫助

死得人多就真既

香港幾時先打第三針 ? 

咁勉強咪L 用囉

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-10-24 05:06 PM 發表

與病毒共存原意係為經濟活動開路

但爆成咁,被列為高風險地區,人地唔會去,亦唔歡迎佢,對經濟毫無幫助

死得人多就真既

李生諗住成功就可以搶過香港,點知衰多兩錢重

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-24 09:34 AM 發表
(星島日報報道)昨日,新加坡衞生科學局批准中國科興新冠疫苗列入全國接種計畫使用。不過,當局表示,科興疫苗須打三劑才算完整接種。獅城政府多月前已採購科興疫苗,先前雖未列入全國接種計畫使用,但允許當地私人醫療業者在特別採用程序下,使用政府已購得的科興疫苗,為希望接種的民眾施打。科興疫苗存貨用完後,衞生部日前也協助業者訂購更多科興疫苗。與輝瑞、莫德納不同,中國的科興及國藥疫苗都屬傳統滅活疫苗。新加坡民眾 ...
收皮啦跟尾狗.嗰時第一個跳出嚟唔用科與.仲取消同香港旅遊氣泡協商.宜家咪爆到七彩囉!

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-10-24 10:54 AM 發表
之前打兩針都死亡,要開放科興平熄民怨,所以班西醫專家根本就係洋奴,從來以藥廠為本,人民為次要,香港好在有亞爺襟著班害人磚家。
今早 黃畜專家 許豎槍 先話 就算之前打 二針科興的,第三針一樣可以打 伏必泰 溝針,抗體會更強 咁話喎

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-24 05:55 PM 發表

李生諗住成功就可以搶過香港,點知衰多兩錢重

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]