• 瀏覽: 5,119
  • 回覆: 65
引用:
原帖由 banjo. 於 2021-10-24 09:14 AM 發表
大陰蒂割好鍾意, 搵埋啲低能臭閪嚟管治.
日落國男男女女都搵唔到有能力嘅人

英國既意思係,有大錢賺就唔俾中國企業做,無自己友會做既野,先歡迎中國投資。又係呢D白人至上主義既心態。

自己又無能力起基建,但又唔比中國參與,真係小人之心

低賤國家啲人都唔知想點,又話歡迎又話唔歡迎

咁咪去依賴老俄囉,老俄唔畀氣你即屎😆

彈出彈入到底想點

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-24 04:26 PM 發表
英國既意思係,有大錢賺就唔俾中國企業做,無自己友會做既野,先歡迎中國投資。又係呢D白人至上主義既心態。
同香港人用八達通唔用支付寶微信一樣. 自己落後吧.

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-10-24 09:06 AM 發表
英國外交大臣卓慧思近日接受英媒訪問時表明,英國不能依賴中國,例如核電廠等關鍵基建亦應該只與想法一致夥伴合作興建。《電訊報

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211024/photo/bkn-20211024000018157-1024_00992_001_01b.jpg?20211024082436

英國和牠主人老美一樣精神分裂

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211024/bkn-20211024000018157-1024_00992_001.html
無所謂,英國自己負出代價

又冇錢,又冇人,又冇技術,起個地鐵站都要三年,造隻航母都入水,好,你自己玩埋佢囉,話時話x哥算唔算唔算中資呢?

引用:
原帖由 危機 於 2021-10-24 11:10 AM 發表
當然唔可以依賴獨裁國 睇香港依賴中國等死中 成千萬人被困一個蚊滋地方
有邊個人出世後唔係等死,連你都唔例外

引用:
原帖由 12345六 於 2021-10-24 12:09 PM 發表
英國人又欺負中國人了
得把死人口

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-10-24 09:10 AM 發表
點解咁多西人懼怕中國,就因為他們自八國聯軍到今,都一直在欺負中國,害怕中國強大報仇。
因為格衰黑人憎

成個國家團隊講嘢十足似隻小丑

思覺失調
一時一樣

正棍都係垃圾🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]