• 瀏覽: 14,356
  • 回覆: 134
+9
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-24 03:08 AM 發表
舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與去年民主派35+初選案,涉違《港區國安法》而被警方國安處拘捕,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211023/photo/bkn-20211023230635518-1023_00822_001_01b.jpg?20211023235230

舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與 ...
怎供樓呀?🤭🤭🤭

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-24 03:08 AM 發表
舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與去年民主派35+初選案,涉違《港區國安法》而被警方國安處拘捕,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211023/photo/bkn-20211023230635518-1023_00822_001_01b.jpg?20211023235230

舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與 ...
喂,層樓未供完,老味又關水喉,唯有拍片呃曱甴錢!

做好自己野就唔做,搞屎棍就落力去做,除左話你on,都唔知講咩好

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-10-24 12:28 PM 發表

2~3皮夠佢供樓?
可以賣, 平手離場

這隻黃畜議員現在又談政治!
中央一定唔會放過牠!
身有屎必會押入臭格!

香港係國際城市, 好多文件都係用英文, 曠神呢條打靶仔, 只係中學程度, 考咗幾次會考的英文科都係肥佬, 會考合格只係基本步, 呢條友仔一句英文口語都講唔到, 只係因緣際會咁就做咗票王做立法會議員, 真係香港獨有的現象.
香港以後係愛國者治港, 曠神要再參選, 要等投胎第二世.

做KOL直播吸金???

點解呢條冚家剷多次被鏡頭攝到 煽動示威暴動仲未洗坐監

最鐘意睇惶狗破產,再冚包散

Cap 水cap 到肥仔氶

招牌上得個名, 其他嘢就用招魂幡遮住咗, 即係壽終正寢了.

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-10-24 05:25 AM 發表
都係為左供樓 ?
為咗糧支,出賣良知,泛民金句....

引用:
原帖由 剎華 於 2021-10-24 07:37 AM 發表
從政的人要有熱誠,為民服務,能信主就最好,不信主也不要敵擋我們,不拆散我們的,就是幫助我們的,我們務必要傳福音給他們,因為官場黑暗,人人為利是圖,無意中得罪了神也不知道,基督徒務必提醒他們,作鹽作光,為耶穌作見證!
香港基督徒最多黃屍,口話信主,其實信咗魔鬼,上帝見到都傷心....

揸兜!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]