• 瀏覽: 14,374
  • 回覆: 134
+9
國安快拉佢!後患無窮!

引用:
原帖由 bonod 於 2021-10-24 09:04 發表
買得千萬豪宅, 後台硬過鐵, 洗替佢擔心
但現在連個區議員席都冇咗,後台還會做傻仔?所以要勤力D睇下頂唔頂得住!
還有呀,年前金鐘跳橋果單佢都未找數呀.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-24 03:08 AM 發表
舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與去年民主派35+初選案,涉違《港區國安法》而被警方國安處拘捕,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211023/photo/bkn-20211023230635518-1023_00822_001_01b.jpg?20211023235230

舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與 ...
講咁多嘢, 都係想最後留返條路畀自己, 眾籌啦!

正人渣,男人老狗夠膽做唔夠膽認,一世抬唔起頭,一世做三等下價美國地低泥!

成日在暴動現場與警察對峙,點解仲未拉佢,擔心國家安全受威脅。

希望佢百病纏身之後再長命百歲吧

引用:
原帖由 長程大炮 於 2021-10-24 05:56 AM 發表

我世侄傑仔就係俾佢水出來,連命都冇埋,尼條仆街一定冇好下埸
願聞其詳

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-24 03:08 AM 發表
舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與去年民主派35+初選案,涉違《港區國安法》而被警方國安處拘捕,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211023/photo/bkn-20211023230635518-1023_00822_001_01b.jpg?20211023235230

舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與 ...
收皮了。

引用:
原帖由 蘇聯總理柯西金 於 2021-10-24 08:13 AM 發表

佢好似英文考好多次都唔合格
廿皮一個月耳完
香港k型社會

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-10-24 09:22 AM 發表
肥左好多
社會害蟲
應該身在獄中皮黃骨瘦

引用:
原帖由 長程大炮 於 2021-10-24 05:56 AM 發表

我世侄傑仔就係俾佢水出來,連命都冇埋,尼條仆街一定冇好下埸
傑仔點死

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2021-10-24 04:06 AM 發表
呢啲仆街,水鳩啲𡃁仔去暴動,自己就個個月袋袋平安然係不停洗腦啲𡃁仔香港係「水深火熱」⋯

呢啲人折墮係應該嘅⋯
佢有衆籌每月收幾皮
要等23條立法封埋收匿名資金捐款先斷到佢哋財路
而且漢奸政黨都重收緊黑金
依兩年開嘅黃店都係黑金營運養住班黃屍
越黃就越多廣告拍
背後根本就有資本撐住反中亂港清唔到

成個爛仔樣,抵L死

引用:
原帖由 montejo 於 2021-10-24 06:20 AM 發表

命都無?邊個呀?
太古跌落來果個

引用:
原帖由 長程大炮 於 2021-10-24 11:59 AM 發表

太古跌落來果個
oic

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]