• 瀏覽: 14,366
  • 回覆: 134
+9
犯氓班仆街當日衰到
連一句大家唔好攪事我哋要和平抗爭
都唔肯講
而家真係攬炒啦不過炒哂犯氓啫

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-24 03:40 AM 發表
關門收皮了.

咁大個垃圾桶,我以為係垃圾站添。

立左國安法,賣國賊唔會有運行,依點班人自己都清楚,相信佢地都係等機會昆埋最後一筆錢,然後一走了之

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-24 03:08 AM 發表
舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與去年民主派35+初選案,涉違《港區國安法》而被警方國安處拘捕,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211023/photo/bkn-20211023230635518-1023_00822_001_01b.jpg?20211023235230

舊年隨泛民總辭而失去立法會議席嘅議員鄺俊宇,今年年初因參與 ...
 努力拍片?,原因係可以執一萬幾仟YouTube view錢幫補下.

who care

曱甴仆街死全家!

垃圾已完

PP天台現場
聯同黑記及黃消防慫恿條傻西跳樓
最後交由黃消防扮接唔住
條躝癱就企埋一邊喊

YC傻仔就明明識佢老鼠個個湧上街

獷準瘀祖藉屯門牛屎飛屋邨L貧腳仔,哀到要做大角咀垃圾,影哀大角咀地標,家吓做雙失廢青,做折墮要還架,做25仔篤手足搏糧支供樓,dllm。。。。

引用:
原帖由 甩轆 於 2021-10-24 08:11 AM 發表
獷準瘀祖藉屯門牛屎飛屋邨L貧腳仔,哀到要做大角咀垃圾,影哀大角咀地標,家吓做雙失廢青,做折墮要還架,做25仔篤手足搏糧支供樓,dllm。。。。
佢好似英文考好多次都唔合格

又係一隻仆街含家富貴死曱甴。

引用:
原帖由 EY007 於 2021-10-24 06:49 AM 發表
立法會一屆四年
五年不能參選,即係前後兩屆共八年
到時條仆街46歲😄😄😄
到時仲有人記得佢先至算
就算有人記得,佢入到閘先講

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-10-24 05:25 AM 發表
都係為左供樓 ?
以後要靠手足幫手供了

引用:
原帖由 atkatk002 於 2021-10-24 06:18 AM 發表
請問鄺俊宇,黑暴期間,你與金鐘死者的私人通信,何時可以向公眾六代?
指揮刀手……

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2021-10-24 04:06 AM 發表
呢啲仆街,水鳩啲𡃁仔去暴動,自己就個個月袋袋平安然係不停洗腦啲𡃁仔香港係「水深火熱」⋯

呢啲人折墮係應該嘅⋯
其實以佢年年考唔合格既覆歷黎講, 識得去呃人上街暴動已經係佢人生最輝煌一刻啦, 終身監禁都應該無悔....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]