• 瀏覽: 3,444
  • 回覆: 31
姓陳呢條仆街杏加橙講出真相, 即係法援署長一直以來都柒下柒下, 嗰條署長要炒魷.

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-10-23 10:48 PM 發表
法援署在政務司司長李家超督導下,完成檢討法援制度,昨日(22 日)向立法會提交文件,建議刑事案由法援署指派律師...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/chan-07.png

陳文敏碩士你唔係唔L知香港人就係蠢,畫公仔要畫出腸先知死。

法援署在政務司司長李家超督導下,完成檢討法援制度,昨 ...
嘅然你係知一直都係咁,寫清楚有咩問題,仲想有灰色地帶比你偷雞?

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-10-24 00:46 發表

暴動產業鏈
罪案越多,大律師越肥仔
所以超哥要落閘係明智決策

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-10-24 00:49 發表
姓陳呢條仆街杏加橙講出真相, 即係法援署長一直以來都柒下柒下, 嗰條署長要炒魷.
條署長裡應外合,挖空政府庫房

引用:
原帖由 paintkin 於 2021-10-24 01:09 AM 發表

條署長裡應外合,挖空政府庫房
根本成班政府 AO 高官都係食濕米,炒 Q 晒最好,直接揾阿爺派人去管

狀棍只想掠多D水,  又要上訴又要JR,  輸贏都挖一筆,   官司拖長慢慢打,  豬龍入水,

關你陳文敏撚事咩!

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-10-23 10:48 PM 發表
法援署在政務司司長李家超督導下,完成檢討法援制度,昨日(22 日)向立法會提交文件,建議刑事案由法援署指派律師...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/chan-07.png

法援署在政務司司長李家超督導下,完成檢討法援制度,昨 ...
而家係修例寫清楚唔可以!
以前係法援署長有權否定另派律師,即係當事人有權上訴甚至司法覆核!
點同呢?

條陳大文死唔斷氣,好在已經斷咗條教棍米路

無上場經驗嘅「榮譽資深大律師」

引用:
原帖由 K.Lai 於 2021-10-24 12:41 AM 發表
陳文敏衝出嚟反對,即係做對了
yes...

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2021-10-24 12:46 AM 發表

他會和你說,現在根本沒有濫用!
佢可以咁講嘅,因為呢樣嘢十分主觀,其他法援個案有否被濫用我唔敢講,但若以某長洲長者利用法援作司法覆核的成功宗數與失敗的宗數作比較,有否濫用值得商榷,所以如果陳說沒有濫用,根本不合常理

引用:

重爆埋支持黑暴法援官員以前圍威喂tim
可跟進了

又出黎擦存在感

驚喇?殘講屍!
搞成咁,係你地高估自己,累死我地香梗市民。
叫主子出黎幫手喇,不過你主人越幫老共越做快 d做盡 d, 唔熟識對手作風點同人玩?收皮喇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]