• 瀏覽: 2,339
  • 回覆: 28
+4
英國衛生安全局表示,變種新冠病毒Delta的亞型變異病毒株AY.4.2,近幾個月在英國的傳播越來越普遍,已被認定為「正在調查的變異病毒株」。 當局說,初步證據表明,與原有的Delta病毒株相比,在英國感染這種亞型變異病毒株的病例增長率可能更高,當局正密切監察傳播情況,目前為止未有跡象顯示會導致更多重症病例...

英式變種真係領先世界潮流

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1616596-20211023.htm?spTabChangeable=0

是不是英國實驗室漏出來? 世衛要去溯源啊.

BNO香港移民非常之「大檸樂」。

選脫歐騙子做首相, 脫歐後歐洲燒炮仗送瘟神啦.

對內同病毒共存
對外美國佬叫佢 行就行, 吠就吠.

今日有咁既果, 鴉片國應得既, 過多幾年更過癮.  

英國經濟其實衰過美國, BNO人移民過去交稅咩?!

附件

001.jpg(62.31 KB)

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-10-23 04:23 PM 發表
英國衛生安全局表示,變種新冠病毒Delta的亞型變異病毒株AY.4.2,近幾個月在英國的傳播越來越普遍,已被認定為「正在調查的變異病毒株」。 當局說,初步證據表明,與原有的Delta病毒株相比,在英國感染這種亞型變異病毒株的病例增長率可能更高,當局正密切監察傳播情況,目前為止未有跡象顯示會導致更多重症病例...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1616596_1_L_20211023155501.jpg
手足話唔驚,與病毒共存😍

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-10-23 07:42 PM 發表

手足話唔驚,與病毒共存😍
最閉聖誕節回流返香港過聖誕節

玩得與病毒共存, 預咗會變成病毒培育溫床, 希望香港班高官能先知先覺, 加強英國回來的檢測和隔離, 甚至禁航

正,研究到既藥唔怕無人買,有無學高端股東超前部署入定貨?

普遍d咪幾好囉,與病毒共存,win win

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-23 04:58 PM 發表
BNO香港移民非常之「大檸樂」。
死都唔好返香港就得

陰國/尾國/新加坡玩與病毒共存,
自然變成病毒培育溫床。
黑心啲講,擺明是國家級人口清理計劃。。。睇路阿!

BNO 過去咪返黎

中國今天選擇清零 是對是錯要時間係證証
最好笑既係班黃絲十分肉緊,你都唔認自己係中國人,關9你時咩

希望英國死多啲人

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-10-23 10:10 PM 發表
BNO 過去咪返黎
d灰得唔得

主題標籤 #delta
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]