• 瀏覽: 18,195
  • 回覆: 125
引用:
原帖由 luckyma 於 2021-10-23 01:30 PM 發表

同要交出包括敏感資料交比美國

三星台積電

62國為天朝發炮。。。。美帝果個瞓覺joe即刻跪低

62國係邊62個😂😂
非洲果堆?

中國盟友
俄羅斯
北韓
巴基斯坦
古巴
伊朗
阿富汗塔利班

中國努力,白人的無恥,邪惡,要靠中國聯繫大家出來向佢地呢批白人說不!

美國是狼,和狼講道理是白費口舌對狼彈琴,只有獵槍才能解決問題,但是狼是很狡猾的,最好是先殺死狼的幫兇或者與狼為伍之禽獸,或者叫殺豬嚇狼,如果殺掉豬狼識趣的逃走了,便不必追殺反正狼皮也有用

美國沒有盟友,只有發達國利益集團/應聲狗。

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-10-23 11:59 AM 發表
所以呢,美國才是沒甚麼「真正朋友」和「真正同盟」啊!
有,英國,澳洲,加拿大,印度,4個國家咁多囉

支持華為

又係丐幫

引用:
原帖由 袋中善良的OL 於 2021-10-23 02:35 PM 發表
美國沒有盟友,只有發達國利益集團/應聲狗。

係背後捅一刀

美國又話大陸無朋友?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 KPT 於 2021-10-23 01:47 PM 發表

無錢都支持叫真誠,你嗰啲收錢叫虛偽
洗完腦咪支持囉 負責洗腦嗰班就收足錢

大家,我岩岩得到神的啟示,神話做咩都好,最緊要神自己認數,我講咩都無用,只要唔岩神既心意,神一樣唔認數,點解神教以色列人不可殺人,但仍叫以色列人殺人,因為神認數,由神負責,神已經係最大架啦,神做錯都無人黎懲罰神架,我用中國話講,天作孽猶可恕,自作孽不可活,神只認耶穌基督一位救主咋,其他都係假野黎,我亦都鄭重聲明,我唔係甚麼救世主,都唔係駱駝毛衣人,神淨係答應我比我傳福音,大大使用我咋,大家都可以求,只要合乎神心意就得,我已經誠誠實實咁同大家講,要得救只能信耶穌基督,信邊個都無用,神唔認數架!多d睇聖經,神認可聖經。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]