• 瀏覽: 18,333
  • 回覆: 125
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2021-10-23 02:07 PM 發表
中國盟友
俄羅斯
北韓
巴基斯坦
古巴
伊朗
阿富汗塔利班
你漏了差不多所有非洲國家

美國官員又話中國無朋友?

美國只是偽善的梟雄,只有歷史/政治白痴不知/不懂。

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-10-23 03:03 PM 發表
美國官員又話中國無朋友?

佢為求美國國會通過委任,亂吠

我們都不希望戰爭,但如果必須站一邊,我不會背叛自己的父親,背叛自己的國家,這是終極的原則。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-23 11:59 AM 發表
小黃人話唔係親美既國家,唔算係國家喎。小黃人自己決定咩國家既表態先計數,笑死我。
小黃人腦殘是常識吧

引用:
原帖由 中秋會表姐 於 2021-10-23 02:48 PM 發表
美國又話大陸無朋友?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
美國對朋友定義係用嚟出賣嘅盟友,喺呢個層面上中國的確冇乜朋友。

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-10-23 12:00 PM 發表

同意
全靠有萬年一遇的聖君及黨
我們十四億人才可這么幸福

支持習總書記永久連任
習總書記令中國喺國際上咁天下歸心

係中國人都想佢永久連任

老美只想搞衰其他國家

西謊國家又贏. 🙄

我相信喺我有生之年會見到美國滅亡

中國應該報細數不可能咁少後面加多00差唔多😂😂

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-23 11:22 AM 發表
近期,近百個國家再次在聯合國發出正義的聲音,鮮明表達對中方正當立場的支持,中國外交部發言人汪文斌22日在例行記者會上應詢時表示,這充分體現了公道自在人心。汪文斌表示,10月21日,在第76屆聯合國大會第三委員會會議上,古巴代表62個國家做共同發言,強調香港、新疆、西藏事務是中國內政,外界不應干涉,支持中國在香港特別行政區實行「一國兩制」,反對將人權問題政治化和雙重標準,反對出於政治動機、基於虛假信 ...
這個聯合國分成美國派, 中國派 和吃花生派

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-10-23 12:00 PM 發表

同意
全靠有萬年一遇的聖君及黨
我們十四億人才可這么幸福

支持習總書記永久連任
一定好過美帝一個昏君,害死70萬人民,再來又一個昏君死多2-30萬人民,你唔會想做其中一個呀

公道自在銀根呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]