• 瀏覽: 18,261
  • 回覆: 125
引用:
原帖由 徐庶 於 2021-10-23 11:54 AM 發表

近百個國家???🤔

😤太可惡,竟然幫中共發聲。
一定又係收左共產黨錢奶共
依你咁講,美國無比錢都要你發聲,仲要你捐獻,係咩衰一萬倍?例子:台灣,日本,加拿大

引用:
原帖由 hoyh 於 2021-10-23 01:19 PM 發表

62個吹到近百個
有30幾個單獨發聲。加埋成一百個

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-10-23 01:35 PM 發表

人多你就講人權,講票。人小你就講錢多話事?如果講錢。幾時到其他人將其?全球最有錢中美。其他國又出聲?你講出哩都比人笑。。返你既台灣
佢哋呢啲咪輸打贏要龍門任佢搬死要面

無可否認,中國是最強大和偉大的👍👍👍

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-23 11:59 AM 發表
小黃人話唔係親美既國家,唔算係國家喎。小黃人自己決定咩國家既表態先計數,笑死我。
黃人算撚數吧啦
去到邊衰到邊
英國、台灣......

大家要使人和睦啊.....神是把兩刃劍~~~可以傷己,亦可傷敵呀,勿鬼迷心竅,說多錯多~~~見好就收吧~~~

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-23 11:22 AM 發表
近期,近百個國家再次在聯合國發出正義的聲音,鮮明表達對中方正當立場的支持,中國外交部發言人汪文斌22日在例行記者會上應詢時表示,這充分體現了公道自在人心。汪文斌表示,10月21日,在第76屆聯合國大會第三委員會會議上,古巴代表62個國家做共同發言,強調香港、新疆、西藏事務是中國內政,外界不應干涉,支持中國在香港特別行政區實行「一國兩制」,反對將人權問題政治化和雙重標準,反對出於政治動機、基於虛假信 ...
咪係囉,呢啲咪強大囉.最好列埋果62個國家個名出嚟,等啲仆街睇吓邊個企响正義果邊.大國就係大國,做事手法真係高人1等,其他呀貓呀狗果啲通通收皮打非支

有國家代表無發聲,用聯署方式表達支持中國

中國敵人何其多,邊個係人,邊個係鬼,一眼明瞭啦~~~唔使做戲啦,你地D戲好屎~~~別陷中國於不義呀~~~

引用:
原帖由 moon2004girl 於 2021-10-23 01:37 PM 發表

依你咁講,美國無比錢都要你發聲,仲要你捐獻,係咩衰一萬倍?例子:台灣,日本,加拿大
無錢都支持叫真誠,你嗰啲收錢叫虛偽

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-10-23 01:32 PM 發表

中國早有名言,來說是非者,便是是非人
無錯,仲有日久見人心,深信各國遲早都會睇穿老美嘅真面目、人面獸心、虛情假意,乃萬惡之源

引用:
原帖由 甩轆 於 2021-10-23 01:05 PM 發表

美國「真正朋友」=出賣,
美國「真正同盟」=做契弟

又幾合乎

引用:
原帖由 娉婷女子 於 2021-10-23 01:51 PM 發表

無錯,仲有日久見人心,深信各國遲早都會睇穿老美嘅真面目、人面獸心、虛情假意,乃萬惡之源
x2

引用:
原帖由 icantstop 於 2021-10-23 01:36 PM 發表

呢排好似幾個大國日日都嗌交!?

美國為首搞事,炒泠飯

各國應該聯合起來反美國霸權

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]