• 瀏覽: 7,442
  • 回覆: 61
咁叫做力爭,政府做野晒9氣,我係大陸既官員,彩你都有味,做埋晒啲咁膚淺既表面功夫,衰過唔做

阿娥政府都是大隻講

而家開始根本冇人會相信呢D新聞

無健康碼就唔好諗啦

引用:
原帖由 The_Cardigans_ 於 2021-10-23 01:02 PM 發表
又自嗨 吹到2047年
封到平平同志離開世上

通關?安心出行都攪唔掂,點通關?最簡單用大陸健康碼,想過關就下載大陸健康碼,啟動後48天就可用來通關。信林掟,不如信大陸。

唔會囉

首階段 中階段 高階段 終極階段

李家超做特首或者梁振英返嚟做特首,就會有得通關啦!

等林鄭?呢排鬆毛鬆翼,智商開始有啲下降。

引用:
原帖由 追憶 於 2021-10-23 10:02 AM 發表
跟內地免檢疫通關是不少香港人的願望;可靠消息人士透露,港府正力爭今年12月前,成功展開「首階段」的通關。雖然港府盡可能根據內地專家提出的檢

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211022/528356120100605952825367.jpeg/plWR9EQ1TVCgyKpqLe-4BPmoadxuy66OIuM_DSLjPw0

又 ...
香港未攪好疫情就想通關, 中國真係彩你都傻. 林鄭你以為自己真係大晒惡晒架.

引用:
原帖由 赤共 於 2021-10-23 04:48 PM 發表
大陸而家咁多,好危險喎
英美仲多仲危險.

引用:
原帖由 avman003 於 2021-10-23 05:18 PM 發表
李家超做特首或者梁振英返嚟做特首,就會有得通關啦!

等林鄭?呢排鬆毛鬆翼,智商開始有啲下降。
林鄭真係以為自己一定可以連任? 唔係咁天真吖.

引用:
原帖由 湊熱鬧的人02 於 2021-10-23 10:07 AM 發表
又開空頭支票, 連具備追蹤功能的健康碼都未肯推行, 何來達成通關協議?!
有健康碼又會話接種率唔夠,夠接程種率又話未打第三針,再放吓英美星免撿入境,第五波壓境,搞掂!!

大炮政苦又發炮啦 ,不過首階段可能講的係D官

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]