• 瀏覽: 19,416
  • 回覆: 183
+2

英國在夏季解除防疫限制後,在周五(22日)錄得49,298宗新冠肺炎確診個案,首相約翰遜表明,現階段沒有跡象顯示需要封城...

英國疫情擴大又物資供應困難,另外脫歐後與歐盟國人交流仍浮現出問題
連最基本生存人權都無保障,再講其它有咩意義

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211023/mobile/bkn-20211023053638470-1023_00992_001.html?eventPath=hk_news&eventID=402883476ed4097c016f5a39f2c63fde

最緊要爆得開心啲.

只要不是重症,唔封城都冇咩問題呀

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-10-23 09:06 AM 發表
英國在夏季解除防疫限制後,在周五(22日)錄得49,298宗新冠肺炎確診個案,首相約翰遜表明,現階段沒有跡象顯示需要封城...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211023/photo/bkn-20211023053638470-1023_00992_001_01b.jpg?20211023053905

英國疫情擴大又物資供應困難,另外脫歐後與歐盟國 ...
封城, 人權呀,自由呀,封你條毛,義士一定要出來反抗呀🤭🤭

引用:
原帖由 乞衣曱甴 於 2021-10-23 09:42 AM 發表

封城, 人權呀,自由呀,封你條毛,義士一定要出來反抗呀🤭🤭

佢地係果邊順過隻恙羊

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2021-10-23 09:38 AM 發表
只要不是重症,唔封城都冇咩問題呀
冇問題, 反正不是香港發生, 單日升到50萬宗都冇問題

與病毒共存咁成功,梗係唔使再封城啦

英國人努力我全力支持你地       仆街杏家橙

5萬中招,每日死百幾人,呢個就係民主國家俾到人民嘅得政,最緊要唔洗戴口罩,有得睇波

英國示範    真  躺  平 

當初病毒爆發,中國封城,英國話違反人權。

之後英國病毒橫行,生毛莊話要群體免疫。

跟住英國封城,人民出嚟反抗。

宜家金毛莊又話與病毒共存,唔駛封城。

等睇NHS爆煲,人民到超市搶食物,上街擲汽油彈。

千祈唔好封,bno黃狗最鍾意與病毒共存

今個冬季, 英國可能日增20萬人確診, 留英既BNO家庭真刺激.

附件

確診數破5萬 約翰遜堅稱符合預期.jpg(285.03 KB)

確診數破5萬 約翰遜堅稱符合預期.jpg

封左,經濟差D!

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]